Verdictul lui Ion Craciunescu dupa scandalul de la Viitorul - Voluntari

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 20:49
6987 citiri
Verdictul lui Ion Craciunescu dupa scandalul de la Viitorul - Voluntari
Foto: captura video Digi Sport

Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu a vorbit despre scandalul izbucnit la meciul de luni seara dintre Viitorul si FC Voluntari, scor 2-1, in care arbitrul Istvan Kovacs a fost puternic contestat de ilfoveni.

"Centralul" partidei i-a eliminat pe Balaur si Maftei, explicand apoi ca fostul capitan al Rapidului i-a adresat cuvinte jignitoare.

"Jucatorul mi-a strigat in mod repetat smecherule, hotule, rasule, penibilule, boratule", se arata in raportul de arbitraj al lui Kovacs.

Craciunescu a explicat ce trebuia facut in cazul lui Maftei.

"Stii ce merita Maftei daca i-a spus asta? Asta nu e comportare nesportiva, e limbaj violent! Trebuie sa se duca la Comisie, pentru ca trebuia dat rosu direct. Nu a existat in viata mea un jucator caruia sa ii spun altfel decat 'domnule' si 'dumneavoastra'. Cand cineva m-a injurat, nu am stat pe ganduri, l-am dat afara", a spus Craciunescu, citat de Digi Sport.

Acesta considera ca jucatorii Voluntariului au gresit, deoarece au reactionat foarte nervos la faza din minutul 75, cand Viitorul a primit penalti, castigand partida in prelungiri.

"Jucatorii isi pierd controlul, dar stiti de ce? Pentru ca a crescut tensiunea din cauza gafelor de arbitraj. Cei de la Voluntari au gresit, pentru ca au dat dovada de lipsa de respect. Nu poti sa te manifesti asa in grup. Dar s-au adunat multe si nervii au cedat", a adaugat Ion Craciunescu.

Kovacs este acuzat ca a acordat mult prea usor penalti pentru echipa lui Hagi, ca a dispus repetarea loviturii de la 11 metri dupa ce Chitu a ratat si ca a dezavantajat grav formatia ilfoveana. La reluarea penaltiului, Razvan Marin a egalat pentru Viitorul.

Oficialii celor de la Voluntari au amenintat chiar cu retragerea din campionat a echipei.

#Ion Craciunescu scandal Viitorul Volunari, #Istvan Kovacs scandal Viitorul Voluntari, #Maftei eliminat Viitorul Voluntari, #scandal meci Viitorul Voluntari , #arbitri
Comentarii
Poza 3195
3195
rank 5
Domnul primar Pandele,nu trebuie sa mai finanteze o echipa de golani