Business Focus: „Taxele ar trebui să fie taxe, și nu biruri” – prioritățile economice ale României în anul electoral 2024

EURO 2020: S-au pus in vanzare bilete pentru meciul din optimi, de la Bucuresti. Cat costa
Fotbal / Bilete EURO 2020
UEFA a pus in vanzare bilete de acces pentru suporterii vaccinati la meciul din cadrul optimilor de finala ale EURO 2020, care se va disputa la 28 iunie, la Bucuresti, pe Arena Nationala, a anuntat, miercuri, Federatia Romana de Fotbal. "Partida din optimile de finala ale UEFA EURO 2020 de pe Arena Nationala, din 28 iunie, se va disputa, ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Bilete EURO 2020 . Această zonă va concentra articolele categoriei Fotbal din Ziare.Com care au subiectul principal: Bilete EURO 2020.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Bilete EURO 2020, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Fotbal , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.