Ciprian Marica, discurs dur după dezastrul naționalei cu Muntenegru. "Aș vrea totuși ca cineva să fie bărbat. Românii sunt mințiți"
Fotbal / Ciprian Marica
Ciprian Marica îi atacă pe toți cei din jurul naționalei după umilința cu Muntenegru. Fostul fotbalist al naționalei este dezamăgit de evoluția tricolorilor din această grupă de Liga Națiunilor. Totodată, Marica lansează un val de critici și la adresa conducerii Federației Române de fotbal. România a fost umilită, ...
Ciprian Marica, declarații incendiare: "Țara nu se apără doar cu arma. România a fost vândută la fier vechi."
Vineri, 04 Martie 2022, ora 11:12 - Ciprian Marica, declarații incendiare: "Țara nu se apără doar cu arma. România a fost vândută la fier vechi."
Fotbal / Ciprian Marica
Războiul din Ucraina le-a trezit dragostea de țară sportivilor români, dar și teama de o invazie a Rusiei. Fostul fotbalist Ciprian Marica, actualmente acționar la Farul Constanța, a...
Cum era inselata si mintita Ilinca Vandici de fostul fotbalist Ciprian Marica: "Aflam, pur si simplu"
Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 09:58 - Cum era inselata si mintita Ilinca Vandici de fostul fotbalist Ciprian Marica: "Aflam, pur si simplu"
Fotbal / Ciprian Marica
Actrita, fotomodel si prezentatoare, Ilinca Vandici (34 de ani) a avut in trecut o relatie zbuciumata cu fostul fotbalist Ciprian Marica. Invitata in cadrul unui podcast gazduit de actorul Radu...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Ciprian Marica . Această zonă va concentra articolele categoriei Fotbal din Ziare.Com care au subiectul principal: Ciprian Marica.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Ciprian Marica, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Fotbal , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.