Rapid, a doua victorie consecutivă. Giuleștenii, lideri în clasamentul Ligii 1

Vineri, 23 Iulie 2021, ora 23:37
3483 citiri
Rapid, a doua victorie consecutivă. Giuleștenii, lideri în clasamentul Ligii 1
A doua victorie pentru Rapid București FOTO Facebook/ Rapid 1923

Formaţia Rapid a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în etapa a II-a.

Golurile au fost marcate de Dragoş Grigore '42 şi Adrian Bălan '55.

Tehnicianul echipei Rapid, Mihai Iosif, s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi la meciul cu CS Mioveni, scor 2-0, din etapa a doua a Ligii I.

"Mi-au plăcut toate lucrurile -rezultatul, spectatorii; i jucătorii. Suntem pe primul loc, o să facem o poză cu clasamentul, nu ştiu în ultimii ani o echipă nou-promovată cu şase puncte şi fără gol primit în primele două etape. Am nevoie de linişte, să fim lăsaţi în pace. Este un vis frumos ce trăiesc acum, sper să nu se termine, este o poveste de viaţă frumoasă", a declarat Iosif la posturile care transmit Liga I.

În minutul 13, Blănaru a creat o fază superbă, a reușit să treacă cu ușurință peste defensiva giuleșteană, a șutat, dar balonul a trecut peste poartă. Același Blănaru ar fi putut marca în minutul 39, când a primit o pasă excelentă din partea lui Rusu. Acesta a șutat de la marginea careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Moldovan.

Primul gol al celor de la Rapid a venit în minutul 42, când Rareș Ilie a executat o lovitură de la colțul terenului. Dragoș Grigore a lovit perfect cu capul mingea, iar portarul celor de la CS Mioveni a fost neputincios.

În prima parte a reprizei secunde, scorul a devenit 2-0 în favoarea giuleștenilor, când, în urma unei acțiuni superbe, Nicolae Carnat i-a pasat în interiorul careului lui Bălan care nu i-a dat nicio șansă lui Popescu.

CS Mioveni: Popescu - Oancea, Balaur, Iacob, Şerbănică - Toma, Panait (Buziuc '61), Dumitriu (Massaro '80), Rădescu (Coşereanu '61)- Rusu - Blănaru (Cristea '61). Antrenor: Alexandru Pelici

Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja - Carnat (Moise '66), Albu, Ilie (Pănoiu '66), Hlistei (Goge '80)- Bălan (Despa '90+2). Antrenor: Mihai Iosif

Arbitri: Adrian Cojocaru - Florian Vişan, Mihăiţă Necula - Kovacs Szabolcs

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Portarul Thibaut Courtois a reluat antrenamentele individuale cu Real Madrid mai devreme decât era prevăzut, la mai puţin de o lună după operaţia de menisc de pe 20 martie, informează...
Decizie fermă a Federației Turce de Fotbal. Ce se întâmplă la meciuri din acest weekend
Decizie fermă a Federației Turce de Fotbal. Ce se întâmplă la meciuri din acest weekend
Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, vineri, că începând din acest weekend la meciurile importante din primul eşalon vor fi aduşi arbitri VAR străini. “Ca urmare a...
#Rapid Bucuresti, #Liga I, #fotbal , #clasament liga 1