Liga lui Mitica, in pragul desfiintarii!

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 20:14
3280 citiri
Liga lui Mitica, in pragul desfiintarii!
Becali si Condescu, impotriva lui Mitica

Liga Profesionista de Fotbal este in pragul desfiintarii, conducatorii cluburilor prim-divizionare revoltandu-se impotriva lui Mitica Dragomir.

Cel care a facut acest anunt soc este Gigi Becali, finantatorul Stelei, care precizeaza insa ca demersul vine la initiativa sefului de la Pandurii targu Jiu, Marin Condescu.

"Condescu vrea o Adunare Generala Extraordinara prin care sa ceara dizolvarea Ligii. Un asociat ne cere sa ne intalnim, pentru ca sunt niste probleme, iar unul dintre asociati zice ca nu vreau, domnule, sa ne intalnim. Aici e vorba de demnitate umana, nu mai este vorba de interese. Daca oamenii nu sunt de acord, asta este viata, asa sunt oamenii.

Sa discutam despre asta, cu dizolvarea Ligii, care e problema? O dizolvam si facem alta. Nu poate sa spuna cineva ca se dizolva Liga si nu se mai infiinteaza alta. Eu vreau doar sa se joace corect si gata. Ce avantaje am avut eu de la Liga? Mi l-au tinut pe Goian doua saptamani pe margine si nu am putut sa-l bagam cu Dinamo? Cu Neaga, ce a fost cu Neaga? Eu nu calc peste cadavre pentru interesele mele. Daca nu am dreptate, nu am niciun interes.

Eu am vrut sa am demnitate si onoare, eu sunt mai puternic decat altii. Nu am fost niciodata atat de puternic. La fotbal nu sunt asa puternic, dar in rest, sunt. Daca ei nu vin la Adunare, n-au onoare. De cine sa ne fie frica? De unul caruia i-am dat salariu? O sa vedem cine vrea sa vina la Adunare si cine nu are onoare. Domnul Condescu a zis ca trebuie sa fiu declarat persona non-grata. Pai ia sa joci tu de unul singur, ma, Condescule", a declarat Gigi Becali la GSpTV.

"Corleone" a incercat sa raspunda acuzatiilor aduse de presedintele celor de la Pandurii.

"Este dreptul unui cetatean liber, intr-o Romanie libera, sa dea in judecata pe cine vrea. Am ascultat ce m-a rugat domnul Condescu, iar apoi am auzit ca eu sunt vinovat. Cei de la Pandurii au trimis hartii in numele Ligii pentru a se convoca o Adunare Generala. In statut spune ca doar eu pot convoca o asemenea Adunare. Dansii puteau sa vina la mine si sa-mi spuna. Cluburile m-au sunat sa ma intrebe despre ce este vorba, am ramas tampit. Domnul Condescu trebuia sa vina sa vorbeasca cu mine. Cu 15-20 de zile inainte convocam Adunarea Generala, dar nu sa se anuleze decizia pentru ca in ziua urmatoare s-ar fi inchis Liga. Nu se poate rezolva nimic pana nu da banii. Dansul a semnat ca recunoaste datoria si a si platit 600 de mii dintr-un milion. Eu nu voi intelege niciodata de ce si-a luat angajamente de plata", a spus Dragomir la Sport.ro.

Liga Profesionista de Fotbal este organismul ce se ocupa de tot ce tine de prima divizie de fotbal din Romania, fiind infiintata in 1993. Dumitru Dragomir este presedinte al acestui for din 1996.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#LPF desfiintare, #Condescu Becali desfiinteaza LPF, #Mitica Dragomir LPF , #cluburi