Ziare.com
Home > Sport > Fotbal > Comentarii
Fotbal

Ce parere aveti despre Fotbal?

Fotbal
 
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Da, am iubit fotbalul!

Am iubit fotbalul! Imi placea sa-l joc, desi in jurul lui se adunau prea multi derbedei!Eram innebunit dupa golurile lui Dumitrache, fentele lui Dobrin, balansarile lui Dembrovski. Dar mai ales legendele: minunate! Diavolul schiop, portarul de cauciuc, perla neagra...
Apoi am devenit rational, si am incercat sa "armonizez" pretentia mea de intelectual aspirant cu ceea ce vedeam in fotbal. Dar si asa i-am admirat enorm pe Cruyff, Rivera, Maradona, van Basten, dar si generatia Craiova si cea "de aur"!
Apoi a venit ceva minunat: libertatea! Si imediat dezamagirea. Da, stiam ca lucrurile nu erau curate! Da, stiam de ce s-a intamplat la Oradea cand s-a castigat la ordin in minutul 100 (din pacate si Hagi a avut un rol important acolo). Da, stiam ca "La boitine d'or" a disparut din cauza noastra! Si multe altele... Dar ceea se intampla acum n-am crezut nici in cel mai cumplit cosmar! Televiziuni aservite scandalului si unui/unor om/oameni de cea mai joasa speta: hoti si grobieni. Doar certurile conteaza in mintea lor! Asta e spectacolul ce ni se "ofera". Fotbalul? un pretext. Tactica? Da, stim, cum sa nu: 1-4-4-2! Este foarte buna, ce zici? Doar adunand face 11! Bombe! Strambe! Da, asta subiect!
Ma credeti sau nu, dar am iubit fotbalul! Acum, scuzati domnilor, mi-e GREATA!
Doar atat.
Si totusi ...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor