Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Șoc la Universitatea Craiova! Patronul Mihai Rotaru vrea să se retragă de la echipă

Miercuri, 04 August 2021, ora 15:50
6171 citiri
Șoc la Universitatea Craiova! Patronul Mihai Rotaru vrea să se retragă de la echipă
Foto: Facebook / Universitatea Craiova

Probleme la Universitatea Craiova după ratarea calificării în Conference League. Patronul Mihai Rotaru vrea să se retragă de la echipă.

Oltenii au fost eliminați din Conference League de albanezii de la Laci, iar în Liga 1 au suferit a doua înfrangere consecutivă, 1-2, cu FC Botoșani.

Toate aceste lucruri l-au facut pe Mihai Rotaru să se gândească serios la retragerea din fotbal.

Finanțatorul oltenilor este la echipă din 2013 și voia să facă un pas înapoi în 2023, dar sunt șanse ca Universitatea Craiova să rămână fără patron mult mai repede față de termenul stabilit.

"Eu am investit în echipă undeva în jur de 17 milioane de euro, dar până azi nu s-a retras niciun ban până acum. Am zis că mă retrag în 2023, dar la ce nebunie e, iau în calcul să o fac mai devreme! Dar nu vreau ca Știința să sufere. Eu, dacă ies din managementul clubului și din acționarat, voi face tot ce e posibil să las Ştiinţa sănătoasă, cu bani în cont. Nu cum s-a întâmplat cu Dinamo.

Asta e ceea ce am promis. Sănătos înseamnă cu 2-3 milioane de euro în cont, fără datorii. Dacă nu mai aduc plusvaloare, mă retrag. Dacă cineva are așteptări și nu poți să i le satisfaci, lași pe altul.

Dacă pentru trei meciuri, toată lumea începe să ţipe și ne acuzăm. e o problemă de construcție. Așteptările sunt mari. Dacă nivelul maxim e o Cupă și o Supercupă, trebuie să lași pe cineva care să facă mai mult ca tine, dar fără să îți bați joc", a spus Mihai Rotaru la PRO X.

Universitatea Craiova a cîștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa României cu Mihai Rotaru patron.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Mihai Rotaru, #Mihai Rotaru Craiova retinut, #patron, #Universitatea Craiova , #Craiova FC