Alti antrenori romani umiliti de patroni

Duminica, 20 Septembrie 2009, ora 10:30
2512 citiri
Alti antrenori romani umiliti de patroni

Cristiano Bergodi nu este singurul antrenor care a avut de suferit din cauza implicarii patronilor. Doar in acest an, alti trei antrenori romani au avut probleme cu patronii care se cred stapani.

Primul care a avut probleme a fost Viorel Moldovan, in perioada in care se afla la FC Vaslui. Dupa o infrangere usturatoare la Buzau, Moldovan a avut un schimb dur de replici cu Adrian Porumboiu si a fost demis in 2 secunde.

Florin Marin a aflat pe pielea lui ce inseamna sa nu-ti asculti patronul. In timpul meciului cu FC Brasov, Gheorghe Stefan a sunat pe banca si a cerut scoaterea echipei de pe teren, insa cum a refuzat, dupa meci a fost dat afara in direct la o emisiune televizata.

La un pas de demitere a fost si Gabi Balint in perioada in care antrena FC Timisoara. Balint nu l-a lasat pe Gheorghe Chivorchian in vestiar la pauza meciului cu CS Otopeni, insa a scapat dupa ce si-a cerut scuze.

In schimb, Dario Bonetti a adoptat o atitudine pe placul antrenorilor din Liga I si a explicat ca sefii lui Dinamo sunt bineveniti in vestiar oricand.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Rapid a pierdut luni seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, iar suporterii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a declarat la...
#Cristiano Bergodi, #Viorel Moldovan, #florin marin, #gabi balint , #derbi