Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Angelo Niculescu: Dan Petrescu imi provoaca greata

Sambata, 07 Noiembrie 2009, ora 14:55
2703 citiri
Angelo Niculescu: Dan Petrescu imi provoaca greata

Fostul antrenor al echipei nationale, Angelo Niculescu, il critica dur pe Dan Petrescu pentru comportamentul pe care acesta il are in timpul meciurilor.

"Ma nemultumeste faptul ca la ei procesul de instruire si de documentatie este deficitar. Eu unul nu inteleg ce fac echipele noastre cand pleaca prin turnee in strainatate. Se intorc la fel cum au plecat, fara sa invete nimic din jocul modern. Nu tu evolutie tehnico-tactica, nu executii din miscare, nu scheme noi de joc. Nimic. Acum, in loc de marcaj om la om se practica marcajul gura casca. Apoi, se observa la antrenori o crasa lipsa de maniera si de eleganta, iar la interviuri n-au vocabular si le lipseste ingeniozitatea.

Dan Petrescu e in capul listei antrenorilor care se dau in spectacol in timpul meciului. E gura mare, dar ca el sunt multi altii. Nu-mi place cum se manifesta acesti antrenori in timpul jocului, mi se face greata. Din pacate, nu invatam ce trebuie de la altii!", a spus Angelo Niculescu pentru Libertatea.

De asemenea, fostul selectioner este nemultumit si de atitudinea jucatorilor romani, care nu cunosc regulamentele.

"Jucatorii habar n-au de regulamente, ei nici nu le-au vazut, d-apoi sa le mai fi si citit! Lipsa de studiu e aproape generalizata la nivelul fotbalistilor de astazi", a mai spus Niculescu.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Angelo Niculescu, #dan petrescu , #derbi
Comentarii
Poza STUDENTUL_PRAPADIT
STUDENTUL_PRAPADIT
rank 5
Angelo Niculescu - antrenorul politruc , parintele temporizarii , cel care a dus la perfectiune non-fotbalul , cel care a dat de toti peretii cu unul care n-a baut in Mexic , dar stia fotbal cat toata gasca securista a lui Dinu , iese din sarcofagul sau