Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Becali anunta: Nu ma intereseaza Europa League si nu mai fac transferuri

Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 15:34
1420 citiri
Becali anunta: Nu ma intereseaza Europa League si nu mai fac transferuri

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca sumele de bani care se castiga in Liga Campionilor l-au determinat sa priveasca Liga Europa ca pe o competitie secundara, in opinia acestuia obiectivul principal al ros-albastrilor fiind castigarea campionatului.

"O sa vedeti ca vom merge la Istanbul si vom odihni jucatorii, pentru ca nu ma intereseaza sa fim obositi. Pai, ce? Pentru ce sa sa ne zbatem? Pentru 120.000 de euro cat ia echipa daca invinge si 60.000 la egal? Nu, nu ma intereseaza asta, nici imaginea, lumea se invarte in jurul banilor, bani care se gasesc in Liga Campionilor. Principalul nostru obiectiv este campionatul", a spus Gigi Becali, care si-a motivat optiunea: "Unirea Urziceni a luat 12.000.000 de euro din banii Ligii Campionilor, Steaua ar lua 17-18 milioane, cu bilete, cu tot".

Partida Fenerbahce-Steaua, din Grupa H a Ligii Europa, se va juca joi, de la ora 22:05.

Finantatorul ros-albastrilor a facut si o analiza a jocului echipei sale din momentul in care Mihai Stoichita a fost instalat pe banca tehnica: "Steaua joaca de cinci ori mai bine cu Stoichita decat o facea cu Bergodi. Avem super echipa acum, Bergodi stagna jocul".

In ceea ce priveste viitoarea strategie de transferuri a gruparii din Ghencea, Becali a precizat: "Nu mai dau absolut niciun ban pentru transferuri. Pentru ce sa dau? Avem super echipa. Nu cred ca avem probleme cu rezervele atunci cand se accidenteaza unii jucatori, avem o gramada de rezerve, nu mai e nevoie de niciun transfer".

Gigi Becali s-a referit si la situatiile mijlocasului Grzelak si a atacantului Bibiskov: "Ce sa mai vorbim de ei? La gara cu ei, tata! Grzelak sa ia trenul de Polonia, Bibiskov sa ia trenul de Bulgaria, si cu asta basta".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti , #derbi