Becali: Toata Romania trebuie sa imi multumeasca

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 15:09
2250 citiri
Becali: Toata Romania trebuie sa imi multumeasca

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a sustinut, vineri, o conferinta de presa in care si-a laudat realizarile obtinute cu formatia din Bulevardul Ghencea.

"Rog presa sa nu mai incurajeze huliganismul si toti delicventii din toata Romania! Toti stelistii trebuie sa imi multumeasca pentru ceea ce am facut. Nu visau Real Madrid! Pana sa vin eu, au mai vazut cateva echipe importante, dar nu de talia lui Real Madrid, Lyon, Arsenal si Sevilla. Eu, Becali, le-am adus!"

"Am ajuns cu Steaua de trei ori in Liga Campionilor, in semifinalele Cupei UEFA si suntem capi de serie in Europa League"

"Toata Romania trebuie sa imi multumeasca! CFR Cluj si Urziceni nu visau sa joace in Liga Campionilor! Dinamo, FC Vaslui si Timisoara nu visau sa joace in Liga Europa! Singura echipa care nu trebuie sa imi multumeasca este Rapid, pentru ca tot ce a facut a fost pe munca ei"

"Toti romanii trebuie sa imi multumeasca, toti suporterii, Federatia, Liga si presa pentru ca le-am bagat bani in buzunar!"

Legat de abonamentele vandute deja la Peluzele Nord si Sud, Becali a declarat ca le va anula.

"Biletele si abonamentele de la peluza Sud si Nord sunt nule, sa vina sa-si ia banii. In ultima luna de zile i-am filmat pe toti suporterii, avem toate datele lor. I-am identificat, sunt in baza de date si nu vor mai intra. Suporterii de la tribuna 1 si 2 nu au nici un fel de probleme, vor veni ca pana inainte"

"Biletele se vor vinde in felul urmator, exact ca la Twente si in Italia. Pe stadion nu mai poti intra fara actul de identitate si bilet, acesta va fi nominal"

"Ies mai bine din punct de vedere economic daca iau aceasta masura. Cei de la tribuna 1 si 2 vor primi jumatate din bani inapoi! De acum inainte vom vinde abonamente pe 1 leu! Spun ca este mai economic pentru ca nu mai am nevoie sa dau 1.5 milioane de euro pe an la paza"

Becali a trecut, apoi, la criticarea fostelor glorii ale "ros-albastrilor", pentru ca nu s-au interesat de Steaua atunci cand era aproape de a retrograda. Mai mult, patronul trupei "ros-albastre" l-a facut homosexual pe Balint.

"Unde au fost gloriile Stelei cand echipa era pe locul 9 si aproape retrograda? Unde era Balint? Ce viitor putea avea el? Am inteles ca l-a lasat nevasta pentru cine stie ce a facut cu barbati...."

"Le rog pe fostele glorii sa lase rautatile! Nea Imi ma ataca pe tenta nationalista, ca nu e chiar asa de roman!"

In final, Becali a anuntat din nou ca nu intentioneaza sa vanda Steaua: "Nu vand, nu vand, nu vand! Steaua inseamna 10 ani din partea mea!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gigi Becali conferinta presa, #Gigi becali Steaua , #derbi