Ziare.com

Tiberiu Lajos, audiat de DNA Pitesti

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 09:22

   

Tiberiu Lajos, audiat de DNA Pitesti
Arbitrul Tiberiu Lajos a ajuns miercuri dimineata la sediul DNA Pitesti, pentru a fi audiat in cazul "mita pentru arbitri".

Lajos, care nu a dorit sa ofere declaratii la intrarea in sediul DNA, a mai fost audiat si in cursul saptamanii trecute, atunci cand s-a decis arestarea preventiva pentru Marcel Lica, Sorin Cospordean si Marcel Lica.

Dupa o ora si jumatate de audieri, Lajos a plecat acasa mentionand ca nu i s-a comunicat daca va mai fi audiat in acest caz.

Conform rechizitoriului din acest caz, patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, ar fi mituit mai multi arbitri si oficiali ai FRF pentru ca echipa pitesteana sa fie favorizata in Liga I.

Citeste mai multe despre Tiberiu Lajos audieri DNA Pitesti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 621 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pe Cocos junior nu l-a mai audiat DNA!!!

Mai mult chiar acesta a fost scos bazma curata din accidentul auto in care a omorit doua suflete nevinovate intrind practic pe contrasens.

Din fotografiile de la adresa “http://www.infoziare.ro/stire/195539/Fiul+lui+Coco+#351;+implicat+#238;ntr+un+accident+mortal+ieri+sear+#259;+"

se vede clar cum masina Audi se afla pozitionata cu partea conducatorului vis-a-vis de marginea caii de rulare, Dacia este oprita pe sensul ei de mers normal, aflindu-se cu fata catre botul masinii condusa de Cocos junior. De unde tragem concluzia fireasca cum ca, Audi a lovit efectiv Dacia pe sensul ei de deplasare fireasca avut inaintea impactului. Daca Audi lovea Dacia pe sensul lui de mers, Dacia trebuia sa se afle pozitionata cu spatele sau laterala fata de botul Audi. In concluzie dosarul accidentului a fost masluit in mod grosolan de catre politistii si expertii care l-au intocmit scotindu-l vinovat pe soferul Daciei si absolvindu-l de vina pe Cocos junior. Citi bani si ce avantaje de... (arata tot comentariul) Ci faptul ca, Cocos junior a fost scos bazma curata din accidentul auto in care a omorit doua suflete nevinovate intrind practic pe contrasens.

Din fotografiile de la adresa “http://www.infoziare.ro/stire/195539/Fiul+lui+Coco+#351;+implicat+#238;ntr+un+accident+mortal+ieri+sear+#259;+"

se vede clar cum masina Audi se afla pozitionata cu partea conducatorului vis-a-vis de marginea caii de rulare, Dacia este oprita pe sensul ei de mers normal, aflindu-se cu fata catre botul masinii condusa de Cocos junior. De unde tragem concluzia fireasca cum ca, Audi a lovit efectiv Dacia pe sensul ei de deplasare fireasca avut inaintea impactului. Daca Audi lovea Dacia pe sensul lui de mers, Dacia trebuia sa se afle pozitionata cu spatele sau laterala fata de botul Audi. In concluzie dosarul accidentului a fost masluit in mod grosolan de catre politistii si expertii care l-au intocmit scotindu-l vinovat pe soferul Daciei si absolvindu-l de vina pe Cocos junior. Citi bani si ce avantaje de alta natura au primit oamenii legii numai aghiuta poate sa ne spuna? Si incaodata viata lunga si fericta dupa cit de nevinovat este Cocos junior si dupa cit de neimplicati sunt politistii, procurorii si judecatorii care au instrumentat cazul.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor