Cosmarul lui Gigi Becali

Duminica, 24 Mai 2009, ora 13:53
2191 citiri
Cosmarul lui Gigi Becali

A inceput anul 2009 spunand ca isi doreste ca DNA-ul sa se desfiinteze. Jignirile si injuraturile aduse procurorilor la cumpana dintre ani s-au intors impotriva lui Gigi Becali, care traverseaza cea mai neagra perioada de cand este in viata publica.

Nici in cele mai negre vise ale sale, Becali nu se putea astepta la un an atat de prost pentru el. De la politica pana la viata personala, patronul Stelei a trait un adevarat cosmar in primele cinci luni ale acestui an.

Steaua pe locul sapte, doua saptamani in arest, injurat la fiecare meci al Stelei si afaceri care stagneaza - acesta este bilantul lui Gigi Becali din prima parte a acestui an.

Desi se falea spre sfarsitul anului trecut ca nu poate fi afectat de criza financiara, deoarece afacerile pe care le detine sunt foarte stabile, Gigi Becali a fost lovit din plin si nu a mai realizat nicio tranzactie importanta in primele cinci luni.

Cu afacerile in moarte clinica, deci fara bani lichizi, Gigi Becali a fost nevoit sa se imprumute la prietenul Cosmin Olaroiu. Banii s-au terminat rapid si nu au mai ajuns si pentru transferuri, astfel ca echipa ocupa pozitia a 7-a in Liga I si traverseaza cea mai proasta perioada din ultimii 35 de ani.

Fara rezultate la echipa, Gigi Becali si-a pus fanii in cap, care il injura cu fiecare ocazie. Patronul Stelei a ajuns in situatia in care s-a bucurat dupa ce a aflat ca meciul cu Universitatea Craiova se va disputa fara spectatori.

Cireasa de pe tort a fost pusa chiar de autoritati, pe care Becali le jignea cu fiecare ocazie. Acuzat de sechestrarea presupusilor hoti ai masinii sale, patronul Stelei a petrecut doua saptamani la puscarie, in cel mai negru an din viata sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
#Gigi Becali, #Steaua, #politica, #DNA, #arestare , #derbi