Culio le cere scuze suporterilor

Sambata, 07 Noiembrie 2009, ora 19:35
815 citiri
Culio le cere scuze suporterilor

Mijlocasul lui CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, si-a certu scuze in fata suporterilor dupa ce a fost implicat intr-un scandal la sfarsitul meciului cu Sparta Praga.

"In viata fiecarei echipe si a fiecarui jucator sunt momente fericite, victorii, bucurii, dar, din pacate, sunt si momente nefericite, tensionate, cauzate de esecuri. Sunt un fotbalist care ma dedic 100% in fiecare meci echipei CFR 1907 Cluj si culorilor visinii si sufar la orice nereusita sau insucces al echipei mele.

Aceasta a fost si cauza pentru care mi-am pierdut cumpatul la finalul meciului impotriva echipei Sparta Praga si am intrat in conflict cu cativa suporteri ai echipei noastre. Pe aceasta cale doresc sa-mi exprim regretul pentru gestul meu si sa imi cer sincere scuze pentru cele intamplate. Va promit ca ma voi revansa fata de toti suporterii ceferisti prin prestatiile mele in urmatoarele meciuri si sper din toata inima sa va putem bucura prin victorii", le-a scris Culio suporterilor pe site-ul clubului.

La sfarsitul meciului cu Sparta Praga, Emmanuel Culio a fost implicat intr-un conflict cu un suporter al lui CFR Cluj, care sustine ca a fost lovit de jucatorul argentinian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Juan Culio, #CFR Cluj, #conflict suporteri , #derbi