Gigi Becali, nemultumit de Stoichita

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 12:04
3026 citiri
Gigi Becali, nemultumit de Stoichita

Nici doua luni au trecut de la intalarea lui Mihai Stoichita in functia de antrenor principal al Stelei si deja apar primele nemultumiri din partea lui Gigi Becali.

Nemultumirile finantatorului stelist sunt legate de folosirea prea putin de catre tehnicianul in varsta de 55 de ani a tinerilor din lot.

Daca pe vremea lui Bergodi, Mihai Onicas sau Andrei Ionescu, doi dintre favoritii lui Gigi Becali, erau titulari de drept, in mandatul lui Stoichita, acestia au devenit treptat rezerve.

In plus, Becali este deranjat si de modul in care cel poreclit "Lippi" se comporta cu acestia, care sun mai mereu certati de tehnicianul gruparii din Bulevardul Ghencea.

"Varul meu a inceput un drum cu jucatori tineri si este foarte dezamagit cand vede ca acestia sunt marginalizati. Stoichita trebuie sa fie atent, deoarece varul meu a investit foarte mult in Academie, le-a facut hotel, le-a creat toate conditiile si isi doreste ca acestia sa faca treaba", a dezvaluit varul lui Gigi Becali, fostul impresar Giovani Becali, la GSP TV.

Tatarusanu - Golanski, Ghionea, Tudose, Marin - Szekely, Ionescu, Onicas, Nicolita - Stancu, Surdu era primul 11 al "ros-albastrilor" in era Bergodi.

Pe cand acum, 11-le de start al Stelei arata astfel: Zapata - Golanski, Rada, Ghionea, Marin - Szekely, Toja, Ov.Petre, Nicolita - Dayro Moreno, Kapetanos.

Mihai Stoichita a fost instalat in functia de antrenor principal al Stelei pe 18 septembrie, la doar cateva ore dupa ce Cristiano Bergodi fusese demis.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Mihai Stoichita , #derbi