Incepe "campania electorala" si in Liga 1

Sambata, 07 Noiembrie 2009, ora 21:41
577 citiri
Incepe "campania electorala" si in Liga 1

Dupa infrangerile rusinoase din Europa League, fotbalul romanesc isi reia cursul normal. Presedintii cluburilor mari intra in campanie, miza fiind arbitrajul.

La sfarsitul turului, presedintii cluburilor din Liga I se vor intalni in Adunarea Generala, iar cel mai important subiect de discutie va fi arbitrajul.

In cadrul Adunarii Generale se va supune la vot aducerea arbitrilor straini, interzisa in Comitetul Executiv la mijlocul acestei saptamani.

Pentru a se modifica decizia Comitetului Executiv, trebuie ca majoritatea cluburilor sa fie de acord cu aducerea arbitrilor straini, insa un rol important il vor avea jocurile care vor fi facute in culise.

Steaua, Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova, FC Timisoara si Unirea Urziceni sunt de acord cu aducerea arbitrilor straini, insa cluburile mici, speriate de costurile mari, nu iau in calcul aceasta varianta.

In aceste conditii, sefii cluburilor importante se vor folosi de influenta lor pentru a determina echipele mici sa voteze pentru aducerea arbitrilor straini, urmand sa aduca in calcul imprumutul unor jucatori sau transferul altora.

C.M.

Citeste si:
Un nou atac la justiție al Elenei Udrea, din închisoare: ”Mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună”
Fostul ministru Elena Udrea a postat miercuri, 17 august, un nou mesaj din închisoare, în care reclamă abuzul justiției. În mesajul postat, Udrea aduce în discuție cazul lui Dan...
Explicațiile lui Kelemen Hunor pentru liderii coaliției în contextul scandalului cu declarațiile lui Viktor Orban de la Tușnad
Explicațiile lui Kelemen Hunor pentru liderii coaliției în contextul scandalului cu declarațiile lui Viktor Orban de la Tușnad
Președintele UDMR Kelemen Hunor a participat marți, 16 august, la ședința coaliției de guvernare, unde, printre subiecte, a fost abordat și scandalul declarațiilor scandaloase făcute de...