Marica: E normal ca publicul sa te huiduie, daca tu le oferi o asemenea rusine

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 13:42
1376 citiri
Marica: E normal ca publicul sa te huiduie, daca tu le oferi o asemenea rusine

Varful nationalei a rememorat pe site-ul sau momentele grele traite imediat dupa meciul nationalei de la Cluj. Marica nu isi explica infrangerea din meciul cu Lituania, spunand ca primul gol al lituanienilor le-a turnat plumb in ghete fotbalistilor nationalei.

Atacantul lui Stuttgart a adaugat ca huiduielile publicului sunt normale, in conditiile in care nationala a capotat lamentabil.

"Chiar si acum, la rece, mi-e greu sa rememorez ce s-a intamplat dupa golul 3 al oaspetilor. Parca s-a daramat stadionul pe mine, nu mai auzeam nici tribuna, nici nu stiu cum am ajuns la vestiare. Acum parca era camera de gazare. Numai chipuri descompuse de tristete si umilinta, iar ca fond sonor doar franturi de cuvinte. Apoi, o liniste totala, infioratoare. Toti ne-am furisat la dus. Speram ca suntem protejati cumva de jetul de apa, ca vom realiza astfel ca nu e decat un vis urat. N-a fost vis. Am plecat cu capul in pamant spre autocar. La hotel, tot apasare, tot suparare. Nu ne-am mai atins de mancare, fiecare dorea sa se izoleze cat mai rapid in camera lui. Nimeni n-a adormit usor. Ma incercau stari de spirit contradictorii. Este normal sa te huiduie lumea, daca tu le oferi la debut o rusine ca asta. Dar si reactiunea: este doar un meci de fotbal, de ce sa fim tratati cu ura si rautate? Toti suntem oameni, gresim, de ce sa fim judecati cu asprime, de ce nu suntem intelesi? De ce, cand esti cazut, toata lumea sare sa te loveasca, in loc sa-ti dea mana, sa te ajute sa te ridici? Chiar si in pat sunt sufocat de neputinta. Ma trec transpiratiile. Am luat gol repede, ce naiba, puteam sa recuperam, aveam tot timpul! De ce n-am reactionat? In loc sa ne trezeasca, primul gol ne-a turnat plumb in ghete, cum se spune. Avem nevoie de sustinerea tuturor romanilor, suporteri, presa, oameni de fotbal. Sa nu fim tratati ca niste infractori pentru ca am pierdut un joc. Nu sa fim menajati, ci respectati", a declarat Marica pe site-ul sau oficial.

Marica a fost titular in meciul Romania - Lituania, insa a iesit accidentat la inceputul reprizei secunde. Lovitura primita in partida de la Cluj il face pe jucator sa rateze meciul de miercuri, cu Insulele Feroe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa B, la Debrecen, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia şi Serbia, potrivit tragerii la sorţi de joi,...
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Ciprian Marica este uimit de transferul vedetei FCSB: Nu pot să cred
Întrebat despre transferul extremei FCSB la prima clasată în Qatar, Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța este surprins de acest transfer în ciuda salariului mare pe care îl...
#marica, #nationala, #rusine , #derbi