Nicolae Manea: Il stiam altfel pe Piturca

Duminica, 29 Martie 2009, ora 21:42
1941 citiri
Nicolae Manea: Il stiam altfel pe Piturca

Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, nu intelege cum echipa nationala a putut lua doua goluri din faze fixe in meciul cu Serbia si s-a declarat dezamagit de Victor Piturca.

"Avem din nou un meci foarte greu in Austria. Chiar daca il castigam, nu avem sanse prea mari, pentru ca trebuie sa castigam aproape toate meciurile. Ne-am pregatit o saptamana pentru fazele fixe si cred ca jucatorii nostri au fost avertizati de gabaritul sarbilor. Am luat golurile dupa trei greseli care cred ca puteau fi evitate. Il stiam altfel pe Piturca, un antrenor mai calculat, care pregatea bine jocurile decisive. Adversarii nostri au venit si au declarat fara jena ca au venit sa castige asta trebuia sa ne alarmeze. Parerea mea este ca nu mai avem sanse la calificare.

Trebuie sa castigam in Serbia, in Franta, in Lituania si ce mai avem pe acasa. Depinde si de celelalte rezultate, dar nu cred ca se mai poate. Ce mai putea face pentru binele nationalei? Sa facem o analiza corecta, a ceea ce a insemnat echipa nationala, din ce jucatori a fost formata, ce jucatori de perspectiva avem, ce vine din urma. Am inteles ca fundasul Cosmin Contra vrea sa se retraga, are 34 de ani. El a fost unul dintre cei mai buni romani din meciul cu Serbia. O reconstructie este normala, cu toate ca sunt jucatori destul de tineri: Tamas, Cocis, dar si acest Tanase, care mie mi-a placut. Mutu a facut si el 30 de ani, Chivu se apropie si el de aceasta vasrta. Pe langa ei trebuie sa se formeze o echipa puternica", a spus Nicolae Manea la Sport Total FM.

Romania a pierdut intalnirea cu Serbia cu scorul de 2-3 si are sanse infime de calificare la Campionatul Mondial. Golurile sarbilor au fost reusite de Vidic, Dorel Stoica (autogol), Ivanovic, iar pentru romani au marcat Marica si Dorel Stoica.

Dupa acest meci, Romania ocupa pozitia a cincea in grupa a 7-a, cu 4 puncte, 8 mai putin decat Serbia si cinci mai putin decat Lituania, ocupanta locului secund.

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Noul canal al Televiziunii Române, TVR Sport intră în emisie sâmbătă, 30 martie 2024, la ora 07.00. Televiziunea Publică anunță că TVR SPORT este al 14-lea canal al instituției şi va...
#nicolae manea, #Romania, #Serbia , #derbi