Pile la nationala? Borcea contesta selectia lui Razvan Lucescu

Luni, 31 August 2009, ora 21:54
2315 citiri
Pile la nationala? Borcea contesta selectia lui Razvan Lucescu

Cu mai putin de o saptamana inainte de meciul cu Franta, Cristi Borcea pune presiune pe Razvan Lucescu acuzandu-l pe selectioner ca aduce la echipa nationala jucatori cu care a lucrat in trecut.

"Este incredibil ce a facut Lucescu. Sa-l iei pe Mazilu, sa-l iei pe Surdu si sa nu-i iei pe Niculae si Cristea? Ce forma are Marius Constantin de a ajuns la echipa nationala? Sa dea Dumnezeu sa iasa bine pentru ca nu-l vad bine pe Lucescu! Mazilu a stat un an de zile pe banca, a jucat trei meciuri si a dat un gol.

Cum sa nu-l iei pe Banel Nicolita?! Trebuie sa fim corecti si spunem ca Banel nu are rival pe banda dreapta! Ce sa faca Roman la echipa nationala? Are trei meciuri in Liga I, iar la nationala iti trebuie experienta internationala!", a tunat Borcea la GSpTV.

Dinamo da un singur la echipa nationala pentru "dubla" cu Franta si Austria, Adrian Cristea, in timp ce fosta echipa a lui Lucescu jr., FC Brasov, are doi fotbalisti convocati, Roman si Dani Coman.

Iata lotul cu care Romania va aborda intalnirile cu Franta si Austria:

Danut Coman (FC Brasov), Costel Pantilimon (FC Timisoara) si Ciprian Tatarusanu (FC Steaua Bucuresti) - portari

Cristian Sapunaru (FC Porto), Vasile Maftei (CS Unirea Urziceni), Mirel Radoi (Al-Hilal), Dorin Goian (US Palermo), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Marius Constantin (FC Rapid Bucuresti), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk) si Mihai Nesu (FC Utrecht) - fundasi

Bogdan Mara (CFR 1907 Cluj), Mihai Roman (FC Brasov), Iulian Apostol (CS Unirea Urziceni), Paul Codrea (AC Siena), Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev), Costin Lazar (FC Rapid Bucuresti), Maximilian Nicu (Hertha BSC), Adrian Cristea (Dinamo Bucuresti) si Romeo Surdu (FC Steaua Bucuresti) - mijlocasi

Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Adrian Mutu (AC Fiorentina), Ionut Mazilu (Arsenal Kiev) - atacanti

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#pile echipa nationala, #lot echipa nationala, #cristi borcea, #razvan lucescu , #derbi