Prozelitii lui Gigi Becali din fotbalul romanesc

Duminica, 27 Septembrie 2009, ora 14:15
1589 citiri
Prozelitii lui Gigi Becali din fotbalul romanesc

Gigi Becali nu este singurul patron de club care se baga in alcatuirea formatiilor de start. Mai multi conducatori au adoptat modelul sefului din Ghencea si se implica serios in pregatirea meciurilor.

Adrian Mititelu este doar unul dintre patronii care recunosc cu nonsalanta ca se implica in alcatuirea echipelor. Pe vremea lui Nicolo Napoli, Adrian Mititelu se lauda ca in mai multe randuri l-a presat pe italian pentru a-i introduce in echipa pe Mihai Costea si Prepelita. insa patronul din Banie nu este singurul care face acest lucru.

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a dezvaluit ca in mandatul lui Viorel Hizo l-a impus in mai multe randuri pe Marian Aliuta, recunoscand ulterior ca a gresit cand s-a bagat peste antrenor.

Gabi Balint, fostul antrenor al echipei FC Timisoara, a afirmat dupa demiterea sa ca relatia cu Marian Iancu s-a rupt in momentul in care a refuzat sa accepte sfaturile tactice ale presedintelui de pe Bega. Timp de doua luni, cei doi nu si-au vorbit.

Proaspat promovat in prima liga, patronul echipei Astra Ploiesti, Ioan Niculae, l-a demis pe Ion Moldovan deoarece nu a acceptat sa il scoata pe Hristu Chiacu din echipa. "I-am tot zis sa nu il mai bage, nu m-a ascultat, iar rezultatele l-au dat afara", a explicat Niculae.

Mai mult, declaratia lui Dan Petrescu facuta in urma cu cateva saptamani este edificatoare. "Sunt singurul antrenor din Liga I care este liber", afirma tehnicianul Unirii urziceni.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Gigi Becali, #Adrian Porumboiu, #Adrian Mititelu , #derbi