Revolutie la Dinamo! Borcea, Turcu si Becali ameninta cu retragerea!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 03 Octombrie 2009, ora 00:03
2741 citiri
Revolutie la Dinamo! Borcea, Turcu si Becali ameninta cu retragerea!

Lucruri incredibile se petrec in aceste zile la Dinamo, conducerea clubului fiind impartita in doua tabere. Nicolae Badea il sustine in continuare pe antrenorul Dario Bonetti, in timp ce Borcea, Turcu si fratii Becali cer capul italianului.

Lucrurile s-au complicat teribil vineri seara. Desi Cristi Borcea si Vasile Turcu au cerut vehement demiterea lui Bonetti, antrenorul are sprijinul presedintelui Consiliului de Administratie, Nicolae Badea.

Afland ca italianul are sanse mari sa continue pe banca tehnica a ros-albilor Vasile Turcu a luat foc si a anuntat ca atat el, cat si Cristi Borcea, isi vor retrage sprijinul financiar de la echipa.

"Daca Bonetti ramane, eu imi retrag sprijinul financiar. Bonetti nu mai are sprijin din partea mea si a lui Cristi Borcea, nici financiar nici moral. Va fi haos la Dinamo. Nu am ce sa il conving pe domnul Badea. Eu nu am avut de la inceput incredere in acest individ.", a declarat Vasile Turcu la Telesport.

La randul sau, fostul presedinte al "cainilor", Ioan Becali, a amenintat voalat ca 90% din jucatori vor parasi gruparea din Stefan cel Mare.

"Dinamo s-a facut de ras cu Bonetti. Daca ramane antrenor, vai de capul lui Dinamo. Echipa se scufunda pe toate planurile! Am auzit si eu ca ramane, asa a zis si Borcea. Probabil va ramane doar Nicolae Badea la club, ne vom retrage si noi cu tot ajutorul nostru. Borcea deja a plecat si nu il mai intereseaza. Daca ramane Bonetti, noi ne retragem sprijinul de la Dinamo! Nu financiar, ca nu investim la Dinamo, ci legat de jucatori. Probabil jucatorii vor veni la noi la birou, asa cum au venit pana acum. Noi reprezentam 99,9% dintre jucatorii lui Dinamo", a declarat si Ioan Becali.

Dupa infrangerea cu Panathinaikos Atena, din grupele Europa League, actionarii Cristi Borcea si Vasile Turcu l-au atacat violent pe antrenor, vinovat in opinia lor de jocul fara consistenta si lipsit de actiuni de atac.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#revolta Dinamo, #actionari Dinamo ameninta retragere, #Bonetti dat afara , #derbi