Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dinamo a cerut intrarea in insolventa! Cand va fi primul termen de judecata OFICIAL

Vineri, 25 Iunie 2021, ora 16:11
2312 citiri
Dinamo a cerut intrarea in insolventa! Cand va fi primul termen de judecata OFICIAL
Foto: Facebook / FC Dinamo Bucuresti

Dinamo 1948 SA a depus vineri cerere pentru deschiderea procedurii de insolventa la Tribunalul Municipiului Bucuresti. Clubul a acumulat din nou datorii si poate incerca din nou sa scape de o parte din ele intrand in insolventa, deoarece au trecut cinci ani de cand a facut o actiune similara. Un club in insolventa nu poate juca in cupele europene.

Cererea are termen de solutionare rapid, luni 28 iunie, in urmatoarea zi lucratoare, desi de regula termenele sunt la 10 zile. A fost depusa la Sectia Civila a TMB, in materia Falimentului, cu obiect "cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014", care stabileste conditiile de deschidere a procedurii de insolventa, la cererea debitorului, relateaza Profit.ro

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova: "Trei fotbalisti din Liga 1 valoreaza 20 de milioane de euro!" Cine sunt jucatorii

Legea prevede ca cererea debitorului se va judeca de urgenta, in termen de 10 zile, in camera de consiliu, fara citarea partilor. Prin exceptie de la prevederile art. 200 din Codul de procedura civila, judecatorul-sindic va stabili termenul de judecata in camera de consiliu, in termen de 10 zile de la depunere, chiar daca cererea nu indeplineste toate cerintele legale si nu sunt depuse toate documentele.

Dupa depunerea cererii de deschidere a procedurii, in cazuri urgente, care ar pune in pericol activele debitorului, judecatorul-sindic poate dispune de urgenta, in camera de consiliu si fara citarea partilor, suspendarea provizorie a oricaror proceduri de executare silita a bunurilor debitorului pana la pronuntarea hotararii cu privire la respectiva cerere.

Dinamo a acumulat din nou datorii de 29,7 milioane de lei la finele anului trecut, echivaland circa 6 milioane de euro. A avut venituri de 16,3 milioane de lei si cheltuieli de peste 21 milioane de lei. In datoriile clubului au intrat si sume datorate catre jucatori care au castigat litigii cu Dinamo.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Dinamo Bucuresti, #insolventa, #insolventa Dinamo , #Dinamo