"Mutu", celebrul suporter dinamovist, internat în stare gravă la Spitalul Floreasca! Fanii echipei au sărit imediat în ajutor

Marti, 21 Septembrie 2021, ora 18:16
4886 citiri
"Mutu", celebrul suporter dinamovist, internat în stare gravă la Spitalul Floreasca! Fanii echipei au sărit imediat în ajutor
Daniel Rusoaia (Mutu). în spital. Foto: Facebook / Daniel Rusoaia

Vești triște pentru suporterii lui Dinamo.

"Mutu", celebrul suporter dinamovist, este internat la Spitalul Floreasa, la secția neurologie.

În vârstă de 47 ani, Daniel Rusoaia, pe numele său adevărat, nu vorbește, s-a născut fără auz și este nelipsit de la meciurile lui Dinamo din Ștefan cel Mare.

Toti suporterii, toți fotbaliștii care au jucat pentru "câinii roșii", toti șefii de club de la Mircea Stoenescu la Cristi Borcea îl știu.

Acum, "Mutu" luptă pentru viața sa pe un pat de spital, aproape de stadionul Dinamo, locul unde se simte cel mai bine.

Fanii dinamoviști i-au sărit în ajutor pe rețelele de socializare.

"Pentru el e liniște mereu. Nu există sunet, nu se aude zgomotul lumii, pentru că Daniel Rusoaia, pe care noi l-am numit Mutu, s-a născut fără auz.

Sunt 47 de ani de când Daniel trăiește într-o lume fără sonor.

În urmă cu vreo doi ani a circulat zvonul că Mutu ar fi murit. Nu se întâmplase nimic, dar zvonul apăruse pentru că era pentru prima dată când lipsea de la un meci.

Cu toată liniștea care îl înconjoară, el este suporterul de la tribuna întâi care se manifestă cel mai zgomotos. Trăiește meciurile pe stadion sau în sala polivalentă la cea mai mare intensitate. Când în sală e prea liniște, se aude doar vocea lui Mutu: ”TU-RAA-BOO!”, care pentru el înseamnă DINAMO.

El nici măcar nu știe cum sună numele pe care, la fel ca noi toți, îl iubește atât de mult.

Mutu nu s-a plâns niciodată că meciul e luni sau vineri, că e prea cald sau că plouă. A fost mereu prezent la meciurile de acasă. Deplasările costă prea mult pentru el. Și-așa, meciurile din București sunt un fel de deplasări pentru el.

Acum, la următorul meci de acasă, probabil Mutu nu va fi prezent. A postat pe profilul lui de FB o poză din spital și textul care trebuie deslușit. Scris cu majuscule, așa cum scrie și pe hârtie, când vrea să-ți spună ceva", au scris suporterii dinamoviști pe pagina de facebook "DDB Italia".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, și-a lăudat jucătorii după ultimul meci, terminat la egalitate, scor 1-1, cu FCU Craiova. Kopic a spus că nu a a greșit strategia...
#Mutu Dinamo spectatori, #Dinamo, #Spitalul Floreasca, #suporteri Dinamo , #Dinamo