Dosarul Transferurilor: Tertipul folosit de fratii Becali

Marti, 11 Martie 2014, ora 07:13
7318 citiri
Dosarul Transferurilor: Tertipul folosit de fratii Becali
Foto: enational.ro

Desi au fost interzisi pe viata de Federatia Romana de Fotbal, fratii Becali nu concep sa fie scosi din fenomen si au apelat la un tertip prin care incearca sa isi salveze afacerea care le-a adus celebritatea in ultimii 20 de ani.

Prin intermediul avocatilor, fratii Becali au semnat, luni, un contract prin care cesioneaza toate drepturile de reprezentare a jucatorilor pe care ii aveau catre italianul Pietro Chiodi.

Acesta se afla in Italia in momentul condamnarilor, insa a fost chemat de urgenta la Bucuresti pentru a prelua afacerea familiei Becali.

Prin acest tertip, fratii Becali spera ca isi vor putea derula din umbra activitatea, in urma interdictiei pe care au primit-o.

Din momentul in care a fost informat ca va prelua cele doua firme ale fratilor Becali, Pietro Chiodi a intrat in contact cu mai multi jucatori, incercand sa-i convinga sa continue cu el.

Exclusiv FRF le da lovitura decisiva fratilor Becali

Desi se aflau sub contract cu fratii Becali, jucatorii pot sa conteste contractul de cesiune catre Chiodi.

Printre cei mai importanti jucatori reprezentati de fratii Becali se afla Vlad Chiriches, Cristian Tanase, Alex Chipciu si Radu Stefan.

Lista condamnarilor din Dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali - 6 ani si 4 luni

Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni

Victor Becali - 4 ani si 8 luni

George Copos - 3 ani si 8 luni

Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni

Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni

Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni

Gica Popescu - 3 ani, 1 luna si 10 zile

Condamnatii au ajuns la inchisoare pe 4 martie, desi mai pot face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia Curtii de Apel este definitiva, numai ca, potrivit prevederilor din noul Cod Penal, se poate apela la aceasta cale extraordinara de recurs.

Cei opt condamnati, gasiti vinovati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune, au creat un prejudiciu total de peste 11,5 milioane de dolari prin transferurile a 12 jucatori.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#fratii Becali firma impresariat, #fratii Becali interzisi fotbal, #interdictie fotbal frati Becali , #dosarul transferurilor