Tensiuni in celula de la Rahova: Mihai Stoica si Copos se cearta zilnic

Marti, 11 Martie 2014, ora 09:12
10959 citiri
Tensiuni in celula de la Rahova: Mihai Stoica si Copos se cearta zilnic
Foto: Antena3

Tensiunea incepe sa-si spuna cuvantul tot mai puternic in sectia 6 de la Penitenciarul Rahova, unde sunt incarcerati Mihai Stoica, George Copos si Gica Popescu.

Cei trei impart celula cu un alt detinut de drept comun, potrivit unor dezvaluiri facute de fostul lider al minerilor, Miron Cozma, care sustine ca Mihai Stoica si George Copos se cearta zilnic.

"Cei care m-au sunat imi spun ca George Copos plange toata ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poarta niste egari dintr-aia si face gimnastica. Au o camera destul de mare pentru patru oameni. La altii de-abia se inchide usa la celula. Gica Popescu nu prea vorbeste cu nimeni. Se mai baga cand intervin conflicte intre Copos si MM Stoica, pentru ca Mihai se mai enerveaza, e mai repezit de felul lui. Mai sare la Copos, se enerveaza din te miri ce", a povestit Miron Cozma in Ring.

Acesta a mai precizat ca George Copos este cel mai afectat dintre cei trei condamnati aflati la Rahova.

"El chiar este intr-o stare psihica proasta, a cazut moral si suporta foarte greu detentia. Situatia pentru mine este destul de clara in ceea ce-l priveste si consider ca a luat prea putin pentru cat a furat in tara asta. Asta in afara de faptul ca a distrus un club ca Rapidul", a completat Cozma.

Lista condamnarilor din Dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali - 6 ani si 4 luni

Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni

Victor Becali - 4 ani si 8 luni

George Copos - 3 ani si 8 luni

Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni

Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni

Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni

Gica Popescu - 3 ani, 1 luna si 10 zile

Condamnatii au ajuns la inchisoare pe 4 martie, desi mai pot face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia Curtii de Apel este definitiva, numai ca, potrivit prevederilor din noul Cod Penal, se poate apela la aceasta cale extraordinara de recurs.

Cei opt condamnati, gasiti vinovati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune, au creat un prejudiciu total de peste 11,5 milioane de dolari prin transferurile a 12 jucatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#cearta Copos Stoica, #George Copos cearta Mihai Stoica, #George Copos Mihai Stoica Rahova , #dosarul transferurilor