Rachita deja vede Petrolul Ploiesti in Liga I

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 14:04
1102 citiri
Rachita deja vede Petrolul Ploiesti in Liga I
foto: sport365

Lidera dupa doua etape in seria 2 (vest) a esalonului fotbalistic secund, Petrolul si-a propus revenirea pe prima scena - dupa opt ani de matineu - managerul antrenor Vivi Rachita fiind convins ca echipa sa nu are cum sa mai rateze promovarea.

"Nu ne vom opri decat in Liga I", a spus ferm tehnicianul "lupilor galbeni" imediat dupa succesul cu 3-0, din deplasarea de sambata de la Simleul Silvaniei, formatia ploiesteana preluata in 2009 de Municipalitate beneficiind actualmente de serviciile unui trio ex-stelist cu greutate: Oprita, Florentin Dumitru si Pompiliu Stoica.

Sigura problema majora care da serioase batai de cap conducatorilor gruparii considerata, decenii la rand, drept fanion a orasului, este cea a stadionului propriu.

In momentul de fata, vechea si legendara arena Ilie Oana este in proportie de trei sferturi demolata, urmand ca pe acelasi loc sa se ridice una noua, de nivel european.

Numai ca, lucrarile inca n-au inceput, desi s-a stabilit firma castigatoare a licitatiei, mai fiind nevoie de un aviz special, atentie, dat de SRI, institutie care are sediul judetean gard in gard cu Ilie Oana.

Petrolul, fosta tripla campioana a Romaniei si dubla castigatoare a Cupei, in momentul de fata joaca meciurile considerate acasa la Strejnic, pe stadionul formatiei de esalon trei Conpet.

Cu ceva ani in urma, "galben albastrii", pe atunci aflati in curtea Petromului, erau plimbati, din motive obscure, pe la Moreni si Mogosoaia, desi stadionul din centrul Ploiestiului era in picioare.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Valeriu Rachita petrolul ploiesti, #petrolul Liga II, #stadion Ilie Oana , #etapa