Impresarul lui Eriksen l-a vizitat pe fotbalist la spital: "Glumea, era bine dispus"

Luni, 14 Iunie 2021, ora 14:26
2539 citiri
Impresarul lui Eriksen l-a vizitat pe fotbalist la spital: "Glumea, era bine dispus"
Christian Eriksen

Internationalul danez Christian Eriksen ar putea fi nevoit sa ramana inca doua zile spitalizat, dupa stopul cardiac pe care l-a suferit in timpul meciului cu Finlanda de la EURO 2020 la fotbal, insa recuperarea sa decurge bine, a anuntat luni agentul sau, citat de agentia DPA, conform agerpres.ro.

"Glumea, era bine dispus. Este bine", a declarat agentul Martin Schoots pentru Gazzetta dello Sport, dupa ce l-a vizitat pe mijlocasul lui Inter Milano la spital.

"Vrem cu totii sa stim ce s-a intamplat, la fel si el. Doctorii ii fac o multime de teste, iar asta necesita timp", a adaugat reprezentatul fotbalistului danez.

Eriksen s-a prabusit pe gazon in minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda (0-1), disputat sambata la Copenhaga, iar medicii cred ca a suferit un stop cardiac. Jucatorul a fost resuscitat pe teren, inainte de a fi transportat la un spital din capitala daneza, unde se afla in prezent.

Mijlocasul, in varsta de 29 ani, cu siguranta nu va mai juca pana la finalul EURO 2020, insa si-ar putea continua recuperarea la domiciliul sau.

Christian Eriksen va ramane la spitalul din Copenhaga luni "si probabil marti", a precizat Schoots.

"Este bucuros pentru ca a vazut cati oameni tin la el. A primit mesaje din intreaga lume", a mai spus impresarul.

Danemarca, invinsa de Finlanda dupa ce a decis sa reia jocul, la circa doua ore dupa ce Eriksen a ajuns la spital, urmeaza sa joace joi impotriva Belgiei, favorita Grupei B.

"Fara indoiala, el vrea sa-si sustina echipa impotriva Belgiei, ca un suporter", a adaugat Scoots, fara a specifica daca Eriksen va face acest lucru din tribunele stadionului Parken din capitala daneza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Căpușele au trimis zeci de oameni la Urgențe. Ce trebuie făcut pentru a nu mai ajunge la spital
Zeci de botoșăneni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost mușcați de căpușe, în intervalul 1-15 aprilie. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean "Mavromati", 26 de...
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
În stilul caracteristic, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a avut o postare pe rețelele sociale în care amintește de medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria...
#Christian Eriksen, #Euro 2020, #impresar, #spital , #Stiri Christian Eriksen