Primul meci pentru arbitrul Istvan Kovacs la EURO 2020. Ce partida va conduce la turneul final

Sambata, 19 Iunie 2021, ora 13:46
2728 citiri
Primul meci pentru arbitrul Istvan Kovacs la EURO 2020. Ce partida va conduce la turneul final
Istvan Kovacs. Foto: Facebook / FRF

Arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat la centru la partida Macedonia de Nord - Olanda, care va avea loc, luni, de la ora 19.00, la Amsterdam, in etapa a III-a, ultima, a Grupei C a Euro-2020.

La primul sau meci la turneul final, Kovacs va fi ajutat de asistentii Vasile Florin Marinescu si Ovidiu Artene. Rezerva va fi bulgarul Georgi Kabakov, iar arbitru VAR, italianul Marco Di Bello.

In aceeasi grupa si de la aceeasi ora, dar la Bucuresti, turcul Cuneyt Cakir va conduce partida Ucraina - Austria. El va fi ajutat de compatriotii sai Bahattin Duran si Tarik Ongun. Rezerva va fi germanul Daniel Siebert, iar abitru VAR, italianul Massimiliano Irrati.

EURO 2020: Un roman, martor la prima victorie a Rusiei la Campionatul European de fotbal

In Grupa B, la Sankt Petersburg, intalnirea Finlanda - Belgia va fi arbitrata de o brigada germana, cu Felix Brych la centru si Mark Borsch si Stefan Lupp asistenti. Italianul Davide Massa este arbitru de rezerva, iar un alt german, Marco Fritz, arbitru VAR.

La Copenhaga, meciul Rusia - Danemarca va fi condus de o brigada din Franta, formata din Clement Turpin, central, Nicolas Danos si Cyril Gringore, asistenti. Sandro Scharer din Elvetia va fi rezerva, iar Francois Letexier, tot din Franta, arbitru VAR.

Ultimele jocuri din Grupa B vor avea loc tot luni, de la ora 22.00.

Romania mai are o brigada la acest turneu final, cea condusa de Ovidiu Hategan.

#Istvan Kovacs, #Euro 2020, #arbitri romani FIFA , #Euro 2020