Victor Piturca si Ciprian Marica si-au ales echipa ideala de la EURO. "Mi s-a parut o supriza placuta"

Luni, 12 Iulie 2021, ora 10:36
2460 citiri
Victor Piturca si Ciprian Marica si-au ales echipa ideala de la EURO. "Mi s-a parut o supriza placuta"
Victor Piturca.

Timp de o luna, Victor Piturca si Ciprian Marica au fost analistii PRO TV pentru EURO 2020.

Cei doi au comentat la miezul noptii meciurile de la Campionatul European de fotbal.

La finalul turneulu final, Piturca si Marica si-au ales echipa ideala.

Italia a castigat EURO 2020 dupa o finala cu Anglia, decisa la loviturile de departajare.

Echipa ideala a EURO 2020 aleasa de Victor Piturca: Donnarumma - Walker, Akanji, Maguire, Spinazzola - Pogba, Busquets, De Bruyne - Mbappe, Lulaku, Sterling.

"L-am ales pe Spinazzola, cu toate ca s-a accidentat. Shaw ar fi putut la fel de bine sa faca parte din echipa. Eu cred ca a avut mai multe realizari decat Spinazzola, a ajuns si-n finala, deci putea sa fie si el. L-am bagat pe Mbappe, care nu a facut un turneu final foarte stralucit. Dar, dupa Messi el ramane unul dintre cei mai buni.

Busquets este jucatorul care din punct de vedere al circulatiei balonului, este cel mai bun din lume. Nu este Pedri, dar ar trebui sa-l bag in locul lui De Bruyne sau Pogba, iar deocamdata nu este la nivelul lor. Sterling acum nu a fost in apele lui, nu a miscat. In timp ce Akanji mi-a placut foarte mult, eu cred ca una dintre echipele mari il va cumpara. A facut un turneu final excelent", a declarat Victor Piturca la Pro TV.

Ciprian Marica a ales urmatorul 11 ideal al EURO 2020: Donnarumma - Spinazzola, Maguire, Chiellinni, Kimmich - Eriksen, Jorginho, Pedri - Sterling, Lukaku, Ronaldo.

"Eu am mers tot pe Spinazzola pentru ca a avut cele mai mari realizari, apoi sigur ca in centrul defensivei sunt Maguire si Chiellini. Kimmich mi-a placut de la nemti, mi s-a parut o surpriza placuta. Iar la mijloc am optat pentru Pedri si Jorginho, apoi Eriksen, care a fost cel mai bun motivator la acest Campionat European. A fost momentul cheie pentru nationala danezilor.

Nu am putut cu cinci reusite, golgeter la acest Campionat European, sa nu fie Ronaldo. Lukaku este genul de atacant care mie imi place. In timp ce Sterling a fost mai slabut in finala, insa pe parcusul EURO 2020 mi s-a parut ca destabilizeaza echipe si ca are reusite", a spus Ciprian Marica la Pro TV.

Proiectul pentru salvarea copiilor din ghearele mafiei italiene se extinde în teritoriul Cosa Nostra și Camorra
Proiectul pentru salvarea copiilor din ghearele mafiei italiene se extinde în teritoriul Cosa Nostra și Camorra
Italia a anunţat marţi, 26 martie, extinderea la Sicilia şi la regiunea Napoli a unui program menit să împiedice copiii aflaţi în situaţii de risc să calce pe urmele părinţilor lor...
Încă o țară europeană crește nivelul alertei teroriste. Măsurile anunțate după atacul sângeros din Rusia
Încă o țară europeană crește nivelul alertei teroriste. Măsurile anunțate după atacul sângeros din Rusia
Comitetul Naţional italian al Ordinii Publice şi Securităţii a decis, din cauza numeroaselor ceremonii religioase de Paşte - de exemplu Drumul Crucii, noaptea, la Colosseum, la care iau parte...
#Victor Piturca, #Ciprian Marica, #Euro 2020, #Italia , #Euro 2020