Cota de 2501 la pariuri pentru Leicester City, castigatoarea Premier League, a determinat un record istoric in domeniu

Advertorial
Miercuri, 04 Mai 2016, ora 12:18
15650 citiri
Cota de 2501 la pariuri pentru Leicester City, castigatoarea Premier League, a determinat un record istoric in domeniu

Poate mai surprinzatoare decat castigarea campionatului romanesc de catre Astra Giurgiu este cucerirea trofeului Premier League de catre Leicester City. Un astfel de scenariu parea, pana cu doar cateva luni in urma, demn de filme SF.

La casele de pariuri, cota initiala pentru acest verdict a fost una fabuloasa: 2501 la Unibet, una dintre cele mai cunoscute agentii de pariuri sportive online, cu milioane de clienti in intreaga lume.

Rar se poate vedea o astfel de cota la agentia de pariuri online Unibet, chiar si pentru cele mai putin probabile rezultate. A venit insa momentul platilor, iar celebra agentie de pariuri a dezvaluit ca nota de plata pe care o va onora clientilor sai este o suma de 6 cifre, asadar de ordinul sutelor de mii de euro.

Ghinionul caselor de pariuri, norocul pariorilor: o astfel de cota castigatoare pentru un singur eveniment (castigarea Premier League in acest caz) este un record istoric la Unibet si, cel mai probabil, si la celelalte agentii de pariuri.

Cel mai norocos a fost un client Unibet din Finlanda, care a profitat de cota de 2501 si a reusit sa obtina un castig de cinci cifre!

Pentru a se intelege cu adevarat cat de mare este o cota de 2501 si cat de mica este probabilitatea luata in calcul de analistii caselor de pariuri pentru un astfel de eveniment, pot fi analizate alte posibile pariuri din acest moment, din oferta Unibet: cota 501 pentru Albania sau Irlanda de Nord la cucerirea trofeului Campionatului European de Fotbal 2016, din Franta; cota 2001 pentru tinerii Elias Ymer sau Kyle Edmund la castigarea Wimbledon.

Referitor la surprize majore in fotbal, multi se gandesc la momentul in care Grecia a castigat Campionatul European de Fotbal, in 2004. Atunci, elenii erau cotati cu 151 pentru cucerirea trofeului.

In campionatul de fotbal din Anglia, o surpriza precum cea generata de Leicester City este cea din 1977 - 1978, cand Nottingham Forest a castigat prima divizie (echivalentul actualei competitii Premier League) in primul sezon de dupa promovarea din liga secunda.

Nici Bundesliga nu este straina de astfel de evenimente: in 1998, Kaiserslautern a castigat campionatul Germaniei in calitate de nou-promovata, lasand Bayern Munchen pe locul 2.

La casa de pariuri online Unibet, cel mai mare bilet castigator a avut valoarea de aproape jumatate de milion de euro.

Interesant este ca avea o cota de doar 2,24, cu 4 meciuri pe bilet. Asadar, o miza uriasa riscata de un client olandez care cel mai probabil a ales rezultate "sigure".

Un record diferit, care s-a bazat pe cea mai mare cota castigatoare la Unibet, este consemnat in cazul unui bilet cu 10 jocuri plasat in 2011 de un parior norvegian. Acesta a castigat aproape 50.000 de euro cu o cota de... 411758,83.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Leicester City cota pariuri, #Leicester City record pariuri, #cota record Unibet , #fotbal rezultate