(P) Avantajele oferite de cele 5 case de pariuri online recomandate de Cadar Marius

Advertorial
Marti, 11 Aprilie 2017, ora 10:01
9056 citiri
(P) Avantajele oferite de cele 5 case de pariuri online recomandate de Cadar Marius

Cele 5 case de pariuri online recomandate de Cadar Marius se bazeaza pe o serie de factori importanti precum oferta pre-meci si live, numarul de evenimente si optiuni, transmisiuni si statistici live, oferte, marja de castig, suportul pentru clienti, experienta navigarii de pe dispozitivele mobile, printre altele. Bineinteles, optiunile recomandate nu exceleaza la toate capitolele enumerate, insa fiecare agentie are punctele sale forte.

Spre exemplu, Betfair le ofera posibilitatea jucatorilor romani sa tranzactioneze pe cea mai activa platforma de Betting Exchange din lume.

In plus, in sectiunea de pariuri traditionale, operatorul ofera o serie de functii extrem de interesante, cum ar fi: Price Rush, Asigurare Bilet, Cash Out (ajustabil) sau Generatorul de bilete cu ponturi populare din fotbal.

Betano le propune pariorilor o serie de oferte semi-permanente extrem de atractive: "Marja 0%", "Miza inapoi la 0-0" si "Pierdere la Limita?".

De asemenea, operatorul grec transmite peste 24.000 de evenimente sportive in format live video anual, iar orice utilizator are acces la vizionare atata timp cat are in cont cel putin 0.5 RON, adica echivalentul pariului minim.

La Sportingbet se gaseste un concurs (in genul fostului Pronosport) extrem de popular, numit "Predictorul Fotbalului", la care toti utilizatorii activi pot participa gratuit pentru a pune mana pe castiguri de pana la 65.000 RON.

Jucatorii isi pot primi o parte din castiguri inapoi atunci cand incheie o saptamana cu balanta negativa. Totodata, pariorii pot revendica zilnic diverse oferte tentante.

Netbet se remarca in special prin oferta bogata de pariuri live, care include numeroase partide la orice ora din zi sau din noapte, dar si optiuni de pariuri inedite, cum ar fi pietele ultra rapide.

Operatorul se lauda si cu o selectie de jocuri de tip slots ca la aparate, care sunt pe gustul pasionatilor romani de adrenalina.

Clubul Jucatorilor este programul de fidelizare care ii mentine pe utilizatori conectati la cele peste 250 de jocuri din sectiunea Cazino.

Unibet dispune de patru platforme de joc licentiate: pariuri sportive, bingo, poker si casino. Operatorul ofera o varietate de sporturi, ligi si turnee de toate tipurile, care sunt adesea acompaniate de pariuri speciale.

Pe langa toate acestea, analistii sportivi Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu ofera avancronici si pronosticuri pe site-ul agentiei.

Cadar Marius le recomanda tuturor pariorilor romani sa se inregistreze la cele 5 case de pariuri online recomandate (acestea sunt agentiile la care joaca si el) si sa profite de pe urma celor mai bune cote de pe piata.

In acelasi timp, speculand diversele oferte si facilitati, pariorii pot sa-si mareasca substantial sansele de castig pe termen lung.

Nu in ultimul rand, pariorii trebuie sa testeze platformele, aplicatiile si toate celelalte aspecte ale operatorilor cu pricina inainte de a-si face o parere!

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#agentii pariuri online recomandate , #fotbal rezultate