Rezultate surpriza in amicalele intertari

Joi, 15 August 2013, ora 16:45
2419 citiri
Rezultate surpriza in amicalele intertari
Foto: As

Miercuri a fost o zi plina in lumea fotbalului cu multe meciuri amicale de lux. Cu trei saptamani inaintea de intrarea in linie dreapta in campania de calificare la Mondialul din Brazilia 2014, nationalele angrenate in preliminarii si-au verificat potentialul in vederea meciurilor importante din toamna.

Protagonista zilei a fost echipa Elvetiei, care a furnizat surpriza serii, dupa ce a invins la Basel, scor 1-0, nationala Braziliei. Antrenorul Luiz Felipe Scolari a trimis in teren o formatie din care nu au lipsit vedete ca Neymar, Hulk, Oscar, Thiago Silva. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundasul brazilian Dani Alves in prorpia poarta, in minutul 47.

Intr-un alt meci, Germania a inregistrat un semiesec pe teren propriu la Kaiserslauten, scor 3-3, cu Paraguayul. Jucatori sud-americani au condus ostilitatile in teren in prima repriza avand avantaj pet abele de marcaj cu 0-2 si 2-3. Dupa pauza, nemtii au reusit sa egaleze, cu un sfert de ora inainte de final. Au marcat Gundogan (18), Muller (31) si Lars Bender (75) pentru nemti, respectiv Nunez (9), Pittoni (13), Samudio (45) pentru paraguayeni.

In derbi-ul serii, la Roma, int-o pardida omagiala dedicata Papei Francisc, nationala Argentinei s-a impus cu 2-1 in fata tarii gazda Italia. Higuain, in min.20, si Banega, in min. 49, au marcat pentru argentinieni, in timp ce Insigne, in min.76, a punctat pentru Squadra Azzurra. Din teren au lipsit cele doua mari vedete ale ambelor echipe Lionel Messi si Mario Balotelli.

In alte doua partide de lux ale serii, Belgia si Franta au incheiat, scor alb 0-0, intalnirea disputata la Bruxelles, iar Portugalia a fost salvata de Cristiano Ronaldo de la infrangere pe teren prorpiu cu Olanda. Dupa ce Portocala Mecanica a deschis scorul prinStrootman in min.17, starul lusitanilor a reusit sa egaleze pe final in min. 86, stabilind scorul de 1-1.

Campioana mondiala Spania a invins cu 2-0 in deplasare Ecuadorul, cu golurile lui Negredo (24) si Cazorla (42), iar intr-o alta partida, golurile lui Walcott (29), Welbeck (53) si Lambert (70) au adus victoria Angliei pe Wembley, scor 3-2, contra Scotiei, pentru care a marcat Morison (11) si Miller (49).

Alte doua mari surprize s-au inregistrat in partida de la Belfast, unde Rusia a pierdut, scor 1-0, cu Irlanda de Nord, iar, la Sarajevo, Bosnia a fost invinsa acasa de SUA cu 3-4.

Iata si alte rezultate: Suedia-Norvegia 4-2, Polonia-Danemarca 3-2, Austria-Grecia 0-2, Ungaria-Cehia 1-1, Moldova -Andorra 1-1, Turcia-Ghana 2-2, Ucraina -Israel 2-0, Columbia -Serbia 1-0, Tara Galilor-Irlanda 1-1, Luxemburg-Lituania 2-1, Liechtenstein-Croatia 0-3 si Macedonia-Bulgaria 2-0.

Tot miercuri seara, Romania a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Slovacia.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#rezultate meciuri amicale intertari , #fotbal rezultate