Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

(P) S-a lansat aplicatia de pariuri oferita de PariuriX.com, gratuit pe iOs si Android

Advertorial
Luni, 27 Martie 2017, ora 11:36
10059 citiri
(P) S-a lansat aplicatia de pariuri oferita de PariuriX.com, gratuit pe iOs si Android

Comunitatea pariorilor din Romania a lansat aplicatia mult asteptata de catre intreaga suflare parioristica din tara. Orice doritor care dispune de un telefon sau o tableta ce ruleaza pe sistemul de operare iOs sau Android o poate instala chiar acum!

Aplicatia PariuriX le permite tuturor pasionatilor de adrenalina sa aiba acces instant la cele mai recente ponturi publicate de catre specialistii din echipa PariuriX.com si totodata sa interactioneze in diverse feluri pe reteaua de socializare interna a comunitatii din care fac parte aproape 30.000 de pariori.

Acestia pot discuta in privat cu amicii si favoritii lor, dar au si ocazia sa cunoasca alti pariori, fie prin discutiile de pe camera principala de chat, fie prin intermediul grupurilor tematice.

Varianta pentru Android a aplicatiei PariuriX poate fi descarcata aici:

http://pariurix.com/android/pariurix.apk

.

Atentie! Inainte de a instala aplicatia este necesar sa permiteti instalarea aplicatiilor din alte surse decat Magazin Play, navigand in "Setari" > "Securitate" si activand functia "Surse necunoscute".

Aplicatia include si o selectie de peste 100 de articole interesante, care sa-i ajute atat pe pariorii incepatori, cat si pe cei mai experimentati. De asemenea, aplicatia prezinta si selectia de case de pariuri online recomandate pentru pariurile de pe mobil.

Analizele si ponturile specialistilor fac insa subiectul cotidian preferat al pariorilor de la noi din tara. Pe langa zecile de avancronici si ponturi, utilizatorii au acces si la proiectul COTA 2, prin care insusi fondatorul comunitatii, Cadar Marius, publica unul sau doua pronosticuri care insumeaza o cota totala de 2.00, cu scopul de a-i indruma pe pariori sa parieze la fel ca profesionistii.

Printre celelalte rubrici de succes se numara si Pontul Zilei sau Biletul Zilei, ambele intretinute de specialisti de seama precum: Ionut Angheluta, Dan Stefanescu, Florin Caramavrov, Helmut Duckadam, Marius Hutu, Razvan Codorean si multi altii, care publica analize bine documentate insotite de pronosticuri din diverse competitii si sporturi.

In putine cuvinte, aplicatia PariuriX poate fi perceputa ca fiind doza zilnica recomandata de inspiratie pentru pariorii din Romania!

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#aplicatie pariurix android, #aplicatie pariuri online , #fotbal rezultate