Ce rau a ajuns Dinamo. Fotbalistii din Stefan cel Mare, strigate catre adversari, pe teren la Botosani: Va bateti joc de noi? Ne luati la misto?

Luni, 25 Ianuarie 2021, ora 14:42
4203 citiri
Ce rau a ajuns Dinamo. Fotbalistii din Stefan cel Mare, strigate catre adversari, pe teren la Botosani: Va bateti joc de noi? Ne luati la misto?
Faza din meciul Botosani - Dinamo Foto: Facebook / FC Dinamo Bucuresti

Dinamo a ajuns la a doua infrangere consecutiva in noul an, insa viitorul nu se anunta deloc bun pentru echipa din Stefan Cel Mare.

Umiliti la Botosani cu 0-4, "cainii" se apropie din nou de zona retrogradarii.

In teren, in Moldova, dinamovistii au fost de nerecunoscut. Ba mai mult, conform unor surse Ziare.com de la meci, fotbalistii din Stefan cel Mare aproape ca se rugau de fotbalistii lui Marius Croitoru sa nu le mai marcheze multe goluri.

Ce s-a intamplat in Moldova

"Va bateti joc de noi. Ne luati la misto", le-ar fi strigat dinamovistii in teren jucatorilor de la FC Botosani. Acestia s-au amuzat copios de situatia in care a ajuns clubul "cainilor rosii"

Aceasta infrangere a venit cum nu se poate mai rau pentru Dinamo. La nivelul conducerii, inca exista o lupta apriga pentru suprematie intre suporterii din programul "Doar Dinamo Bucuresti" si oamenii lui Pablo Cortacero.

Spaniolul a promis din nou ca a virat 5 milioane de euro catre conturile clubului, dar in Romania nu a ajuns niciun euro.

Ce au de gand sa faca spaniolii la Dinamo. Ultimele decizii pe care le vor lua sefii clubului

Nu se stie deocamdata ce viitor va avea Dinamo din cauza acestei nesigurante la nivelul conducerii si a problemelor financiare tot mai multe.

S-a stabilit data si ora derby-ului Dinamo - FCSB din Cupa Romaniei. Programul complet al optimilor

#dinamo infragere la botosani jucatori umiliti , #jucatori