Felix Magath, cosmarul romanilor

Duminica, 27 Martie 2011, ora 19:29
1897 citiri
Felix Magath, cosmarul romanilor

Felix Magath, unul dintre cei mai importanti antrenori din Germania, are o problema cu jucatorii romani. Ziare.com va prezinta pataniile jucatorilor romani in relatia cu antrenorul neamt.

Primele semne ca romanii nu sunt pe placul lui Magath au aparut in toamna anului 2008, cand Dorin Goian, dupa prestatii excelente la echipa nationala si la Steaua, a fost propus la la vfL Wolfsburg.

"Nu am nevoie de romani, sunt prea indisciplinati si prea lenesi", i-a transmis Magath lui Vasile Miriuta, impresarul care l-a propus la acea vreme pe Goian.

Tot la Wolfsburg, Magath s-a lovit de alti doi romani. Adusi cu tam-tam dupa prestatii excelente la Energie Cottbus, Vlad Munteanu si Sergiu Radu, porecliti in Germania "gemenii golului", au fost trasi pe linie moarta, fara sa li se dea vreo explicatie.

Magath a plecat de la Wolfsburg in 2009 si a ajuns la Schalke 04, unde s-a intalnit cu un nou roman: Ciprian Deac. Magath il ceruse pe Lacina Traore de la CFR Cluj, insa s-a trezit cu Deac!

Antrenorul neamt nu l-a placut din prima clipa pe milocasul roman. Mai intai l-a scos intr-un meci din Liga Campionilor cu doar cateva secunde inainte de pauza, pentru ca apoi sa-l trimita la echipa a doua, langa amatori, fara nicio explicatie.

Chiar daca are doar origini din Romania, fiind considerat un neamt adevarat, Albert Streit s-a lovit si el de Felix Magath. "Sa nu-l mai vad niciodata pe omul asta! Mi-a distrus cariera!", a tunat Streit, dupa ce a stat timp de doi ani la amatorii lui Schalke, unde a fost trimis de Magath.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Felix Magath, #Ciprian Deac, #Vlad Munteanu , #jucatori