Ce decizie au luat judecătorii în cazul fotbalistului francez de la Bayern, Lucas Hernandez, inculpat într-un dosar de violență conjugală

Miercuri, 27 Octombrie 2021, ora 12:43
1534 citiri
Ce decizie au luat judecătorii în cazul fotbalistului francez de la Bayern, Lucas Hernandez, inculpat într-un dosar de violență conjugală
Lucas Hernandez. Foto: Facebook / Lucas Hernandez

Justiţia spaniolă a acceptat recursul depus la avocaţii fotbalistului Lucas Hernandez, care risca o pedeapsă de şase luni de închisoare cu excutare, informează lequipe.fr.

Hernandez a fost condamnat în 2018 pentru nerespectarea unui ordin de distanţare într-un caz de violenţă conjugală.

"Considerăm că recursul trebuie admis şi că executarea pedepsei privative de libertate aplicată lui Lucas François Bernard Hernandez trebuie suspendată", a indicat în decizia sa tribunalul superior de justiţie din Madrid, în ajunul termenului stabilit de către instanţele de judecată pentru intrarea voluntară în închisoare a jucătorului echipei Bayern Munchen.

Potrivit Reuters, pedeapsa va fi suspendată timp de patru ani, atât timp cât acesta nu comite o nouă infracţiune în perioada respectivă, şi include o amendă de 96.000 de euro, a adăugat instanţa.

În februarie 2017, când era jucător de la Atletico Madrid, Hernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru că şi-a agresat iubita de atunci. Totodată, i s-a dat fotbalistului un ordin de restricţie, care îl împiedica să se afle la mai puţin de 500 de metri de ea. De asemenea, prietena jucătorului a fost condamnată la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii, pentru că aceasta i-a zgâriat maşina cu cheia şi a lovit prima.

Ulterior, ei s-au căsătorit, iar Hernandez a fost arestat pentru încălcarea ordinului de distanţare atunci când s-a întors în Spania din luna de miere, în luna iunie a aceluiaşi an.

În vârstă de 25 de ani, fundaşul născut la Marsilia, dar format la Atletico Madrid, are 29 de selecţii la echipa naţională a Franţei.

#Lucas Hernandez, #Lucas Hernandez arestat, #Lucas Hernandez retinut , #jucatori