Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Magazinerul FC Dinamo, testat pozitiv cu noul coronavirus

Joi, 11 Iunie 2020, ora 12:01
2223 citiri
Magazinerul FC Dinamo, testat pozitiv cu noul coronavirus
Foto: Facebook/ Dinamo

"In aceasta dimineata, la ora 9.30, au venit rezultatele unor teste facute la club si a fost depistat acest caz, pozitiv, de coronavirus. Respectiva persoana nu face parte din staff-ul echipei si nu a intrat in contact cu jucatorii. Momentan, nu s-a luat nicio decizie care sa schimbe programul formatiei, o sa vedem", au declarat oficiali ai clubului pentru gsp.ro.

Potrivit telekomsport.ro, miercuri au fost testati toti angajatii echipei Dinamo. Pentru jucatori a fost al patrulea test pentru coronavirus, toate iesind negative. Insa cel al magazinerului echipei a fost pozitiv.

Oficialii lui Dinamo l-au izolat pe acesta intr-o camera de la stadion si restul echipei a plecat la Safitca. De asemenea, tehnicianul Adrian Mihalcea a suspendat antrenamentul care ar fi trebuit sa se dispute joi dimineata.

Secretarul general al LPF, Justin Stefan, a declarat, miercuri, ca Liga I nu se va intrerupe daca o echipa inregistreaza un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus, dupa reluarea competitiei. Stefan spune ca se va incerca initial reprogramarea meciului pe care echipa in cauza urmeaza sa-l desfasoare si, daca nu va fi posibil, va pierde la masa verde, cu 0-3.

"Avem proceduri legale care spun ca in momentul in care ai un test pozitiv, un posibil caz de Covid-19, trebuie sa-l izolezi pe cel care a fost testat pozitiv si pe toti contactii, se lanseaza imediat o ancheta epidemiologica, in care se stabilesc toate persoanele care au intrat in contact cu cel infectat. Echipa respectiva va trebui sa fie supusa anchetei epidemiologice. Pana cand se va finaliza ancheta, e clar ca nu va putea fi programata echipa respectiva. Incercam sa gasim date pentru reprogramare si a doua solutie, din pacate, e pierderea meciului cu 3-0, in temeiul dispozitiilor regulamentare. Sub nicio forma un caz pozitiv nu intrerupe competitia in Liga I", a declarat Stefan.

Liga I se reia vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, cu meciul CS Universitatea Craiova - FC Botosani, din etapa a III-a a play-off-ului. Dinamo joaca, sambata, de la ora 20.00, acasa, cu Chindia targoviste, in etapa a III-a a play-out-ului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Botoșani
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri...
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, și-a lăudat jucătorii după ultimul meci, terminat la egalitate, scor 1-1, cu FCU Craiova. Kopic a spus că nu a a greșit strategia...
#Dinamo, #coronavirus , #jucatori