Dinamo nu are bani, dar si-a luat manager sportiv. Cine a insistat pentru aceasta mutare si ce atributii are noul oficial

Sambata, 16 Ianuarie 2021, ora 09:16
3836 citiri
Dinamo nu are bani, dar si-a luat manager sportiv. Cine a insistat pentru aceasta mutare si ce atributii are noul oficial
Foto: Facebook / FC Dinamo Bucuresti

Problemele financiare nu s-au rezolvat la Dinamo. Jucatorii asteapta banii promisi de Cortacero, dar cei care tin clubul din Stefan cel Mare in viata sunt suporterii din programul "Doar Dinamo Bucuresti".

Fanii negociaza cu jucatorii micsorarea salariilor si au reusit acest lucru cu Fabbrini, Vlad Achim si Magaye Guye.

Tot ei sunt cei care si-au dat acordul ca Marius Adrian Nicolae sa vina director sportiv la Dinamo. Antrenorul Ionel Ganel a insistat foarte mult pentru noul oficial al "cainilor rosii".

Suporterii din programul "DDB" nu i-au dat insa puteri depline la echipa.

Conform unor surse Ziare.com, Marius Adrian Nicolae va sta mai mult pe langa Ionel Gane, omul care l-a dorit la echipa, si nu se va ocupa de transferuri.

Nicolae este prieten bun cu fostul antrenor al echipei, Cosmin Contra, tehnician care nu mai este la inima fanilor dinamovisti.

Actualul oficial de la Dinamo este cel care l-a pus antrenor prinicipal pe Ionel Gane la Petrolul, in 2016. Atunci, dei doi au retrogradat cu echipa prahoveana din Liga 1.

Cine e noul manager sportiv de la Dinamo. A fost acuzat de constituirea unui grup infractional organizat

#dinamo marius nicolae manager , #jucatori