Scandal urias de rasism, cu fotbalistul Karim Benzema atacat de un politician: "E francez de hartie". Ce inseamna termenul
Fotbal / Karim Benzema
Mai multi politicieni au salutat revenirea atacantului echipei Real Madrid Karim Benzema in nationala Frantei. Insa senatorul Stephane Ravier a facut un comentariu jignitor la adresa jucatorului, numindu-l "francez de hartie", expresie considerata rasista in Hexagon. "Karim Benzema este un francez de hartie, dar se considera algerian prin ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Karim Benzema . Această zonă va concentra articolele categoriei Fotbal din Ziare.Com care au subiectul principal: Karim Benzema.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Karim Benzema, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Fotbal , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.