Pe cine vede marele Pele cel mai bun fotbalist din lume. "A devenit un jucător grozav"

Marti, 20 Iulie 2021, ora 12:22
38302 citiri
Pe cine vede marele Pele cel mai bun fotbalist din lume. "A devenit un jucător grozav"
Pele. Foto: Facebook / Pele

Într-un interviu pentru presa spaniolă, fostul mare fotbalist Pele a spus cine este cel mai bun jucător din lume în opinia sa, în acest moment.

Portughezul Ronaldo pare că l-a dat pe spate pe Pele, după ce acesta i-a urmărit cu atenție evoluțiile în ultima perioadă.

"Deşi îl consider pe Messi cel mai bun în acest moment, îmi place foarte mult să-l urmăresc jucând pe Cristiano. A devenit un jucător grozav. Ca fani, suntem norocoşi să îi avem pe cei doi luptându-se unul cu altul în fiecare săptămână. Este bine atât pentru fani, cât şi pentru acest sport. S-ar putea să nu-i mai vedem duelându-se prea mult timp pe cei mai buni doi jucători ai acestei ere. Aşadar, să ne bucurăm de ei cât putem", a spus Pele pentru madridistareal.

Totodată, fostul mare fotbalist brazilian a fost pus în dificultate, după ce a fost rugat să alcătuiască o listă cu cei mai buni 10 jucatori din lume.

"O altă întrebare foarte dificilă. Ar fi zece doar pe vremea când am jucat eu. O să dau câteva nume pentru a vă răspunde la întrebare. Diego Maradona, Alfredo Di Stefano, Giovanni Trapattoni, Garrincha, Johan Cruyff, Franz Beckenbauer, Carlos Alberto, Zinedine Zidane, Ronaldo Nazario, Andres Iniesta... Astăzi suntem norocoşi. Cristiano este grozav. Messi este incredibil. Viitorul arată strălucitor pentru Mbappe", a mai spus brazilianul pentru site-ul madridistareal.com, conform telekomsport.

Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Novak Djokovic, după Leo Messi. Lista câștigătorilor la Trofeele Laureus
Încă un premiu pentru Novak Djokovic. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a fost desemnat Sportivul Anului, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea...
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Recital Leo Messi la Inter Miami. Câte goluri a marcat argentinianul VIDEO
Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi. Echipa...
#pele, #cristiano ronaldo, #messi, #Leo Messi, #Brazilia , #Leo Messi