Etapa de cosmar pentru marile echipe ale Europei

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 08:29
3399 citiri
Etapa de cosmar pentru marile echipe ale Europei
Foto: Facebook/ FC Barcelona

Unele dintre cele mai mari echipe ale Europei au avut parte de meciuri nereusite, sambata, in aceasta etapa a campionatelor interne.

In Spania, FC Barcelona a reusit sa castige cu greutate, scor 2-1, partida cu Las Palmas, echipa de pe locul 12. In schimb, catalanii l-au pierdut pe Messi, accidentat in minutul 10, care va lipsi aproape doua luni de pe teren si ar putea rata si El Clasico. De asemenea, in minutul 67, Neymar a ratat un penalty.

Oficial! Veste teribila pentru fanii Barcelonei. Cat va sta pe bara Lionel Messi

Marea rivala a Barcelonei, Real Madrid, nu a reusit sa o invinga pe Malaga, pe teren propriu, locul 16 in campionat, scor 0-0. Madrilenii au tras nu mai putin 30 de suturi la poarta, incheind astfel seria de 56 de meciuri in care au inscris pe teren propriu in campionat.

In Anglia, liderul Manchester City a fost zdrobit de Tottenham Hotspur, scor 1-4, dupa ce a condus pana in minutul 45. Este a doua infrangere consecutiva in campionat si a treia in ultimele trei partide oficiale pentru City, care pierde primul loc in favoarea marii rivale Manchester United.

De asemenea, Chelsea nu reuseste sa iasa din zona de jos a clasamentului, terminand la egalitate meciul cu Newcastle United, scor 2-2 dupa ce era condusa cu 2-0 in minutul 60. Ramires si Willian au marcat cele doua goluri ale lui Chelsea, pe final. Echipa lui Jose Mourinho se afla pe locul 15, cu doar 8 puncte dupa 7 etape si cu una dintre cele mai slabe defensive - 14 goluri primite.

In Italia, campioana si finalista din sezonul trecut a Ligii Campionilor, Juventus Torino, a fost invinsa de Napoli, scor 1-2. Echipa lui Massimiliano Allegri are astfel cel mai slab start de sezon din ultimii aproape 50 de ani, aflandu-se pe locul 13 in Serie A, cu 5 puncte dupa 6 etape. Juventus ar putea sa coboare si mai mult, dupa disputarea partidelor de duminica. Napoli, la care romanul Vlad Chiriches a fost doar rezerva, are 9 puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rezultate campionate Europa, #rezultate La Liga Spania, #rezultate Premier League, #rezultate Barcelona Real, #Rezultate Serie A , #meciuri