Euro 2016: Analiza meciurilor de astazi, propuneri si ponturi la pariuri

Advertorial
Joi, 16 Iunie 2016, ora 11:10
14104 citiri
Euro 2016: Analiza meciurilor de astazi, propuneri si ponturi la pariuri

Astazi este ziua meciurilor interesante, iar capul de afis este duelul dintre Germania si Polonia, programat sa se dispute pe Stade de France, incepand cu ora 22:00. Partida va putea fi urmarita si in Romania, prin intermediul Dolce Sport si Pro TV. In mediul online, www.ponturi-bune.ro ti-a pregatit analiza individuala pentru fiecare meci de la euro, cat si cele mai interesante pariuri.

Thomas Muller si Robert Lewandowski sa inscrie - cota 6.00 la Unibet

Germania si Polonia se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei a doua din Grupa C de la Euro. Elevii lui Joachim Low au debutat cu o victorie, 2-0 in fata Ucrainei, datorita executiilor lui Mustafi si Bastian Schweinsteiger.

Tot de un inceput foarte bun a avut parte si Polonia, care a reusit sa castige cu 1-0 duelul cu Irlanda de Nord, consolidandu-si a doua pozitie din grupa. Cele doua s-au intalnit si in grupa de preliminarii, amandoua reusind sa se califice direct.

Interesant este ca in tur a fost 2-0 pentru Polonia, iar in retur, Germania s-a impus cu 3-1, Thomas Muller si Robert Lewandowski fiind printre remarcatii acelor dueluri. Unibet s-a gandit ca tot ei pot fi decisivi pentru echipele lor si s-a gandit la un pariu special. Daca cei doi reusesc sa inscrie primiti suma investita de sase ori.

Peste 3,5 goluri, sub 8,5 cornere si peste 4,5 cartonase - cota 16.00 la Unibet

Atat Germania, cat si Polonia sunt echipe cu jucatori capabili sa faca oricand spectacol. Nu trebuie uitat acel 8-1 pe care Muller&Co. l-au reusit in fata Braziliei, la Campionatul Mondial din 2014.

Mai mult decat atat, in trei din ultimele cinci jocuri ale germanilor s-au inscris cel putin patru goluri in meci. Fiind un derby, ambitiile sunt extrem de mari, motiv pentru care este foarte probabil sa avem parte de goluri.

Germania este recunoscuta ca nu face un joc pe flancuri, Low propunand un joc de posesie. Teoretic, se asteapta ca Polonia sa profite pe contraatac, daca advesarul ii permite, ceea ce ar insemna sa nu aiba multe faze de poarta, din care sa rezulte faze fixe.

Thomas Muller sa inscrie, ambele echipe sa marcheze si peste 2,5 goluri - cota 5.00 la Unibet

Thomas Muller vine dupa un sezon reusit, in care a izbutit sa marcheze 20 de goluri la echipa de club, terminand pe locul al treilea in clasamentul golgheterilor, chiar dupa colegul sau si adversarul din aceasta seara, Robert Lewandowski si Aubameyang.

De astfel, Muller a iesit pe locul al doilea la ultimul turneu final, disputat in Brazilia, cand a izbutit sa marcheze de cinci ori.

Germania este recunoscuta ca poate sa inscrie de cate ori o lasa adversarul, asa cum s-a intamplat si in 2014, cand a invins cu 8-1 Brazilia. Plus de asta, Muller are sete de gol, marcand un singur gol pentru nationala sa, in disputele din 2016.

Betfair dubleaza cotele pe rezultatul final!

Nu se exclude un rezultat de egalitate intre cele doua, tinand cont de forma de moment, iar acest pariu primeste cota 4.40 la Betfair.

In eventualitatea in care pariati 10 lei, primit 44, daca rezultatul este corect. Pe langa acest profit, Betfair pluseaza si va ofera inca 44 de lei, daca se inscrie cel putin un gol in primele 30 de minute ale partidei.

De exemplu, daca pariati 10 lei pe un rezultat de egalitate intre Germania si Polonia, la cota de 4.40 si rezultatul dumneavoastra este corect si s-a marcat un gol in primele 30 de minute, atunci, pe langa cei 44 de ron castigat in urma pariului, primiti sub forma de bonus inca 44 de lei.

Poti profita si tu de super cotele oferite de agentiile si casele de pariuri online de top. Vezi aici care sunt cele mai bune case de pariuri online legale din Romania.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cote pariuri Germania Polonia, #cote pariuri Euro2016, #ponturi pariuri Euro 2016 , #meciuri