Meciuri decisive in preliminariile Cupei Mondiale 2014

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 12:14
1862 citiri
Meciuri decisive in preliminariile Cupei Mondiale 2014
Foto: FIFA

Campania de calificare la Campionatul Mondial Brazila 2014 a ajuns pe ultima suta de metri.

Vineri, pe "Batranul Continent" au loc meciuri din penultima etapa. Lupta pentru obtinerea unui loc la turneul final de anul viitor este stransa si 29 de nationale isi joaca sansa. Italia si Olanda sunt singurele tari din Europa care au obtinut deja biletele pentru Brazilia.

Belgia in grupa A si Germania in grupa C au avans de cinci puncte de locul doi si au bagajele ca si facute pentru mondial. In grupa B, Bulgaria si Danemarca se lupta pentru locul de baraj, iar Cehia si Armenia asteapta un pas gresit pentru a profita. In grupa C, Suedia si Austria se intalnesc in meciul care poate decide echipa care prinde barajul iar in grupa D, Ungaria si Turcia isi joaca locul de baraj cu Olanda in timp ce Romania cu meci usor depinde de nationala Portocalei Mecanice.

In grupa E, Elvetia e lider cu sase puncte, dar mai are un singur meci. Islanda, Slovenia, Norvegia si Albania se bat pentru pozitia secunda, cu sanse infime din partea islandezilor de a detrona 'Tara cantoanelor' de pe primul loc. Rusia si Portugalia isi disputa prima pozitie in grupa F, iar Bosnia si Grecia incearca sa castige grupa G, pentru a evita barajul.

Grupa H este cea mai incurcata si toate cele patru nationale, Anglia, Muntenegru, Ucraina si Polonia au sanse de a termina in varf.

Spania, cu doua meciuri la dispozitie, poate sa-si consolideze prima treapta in grupa I, in timp ce Franta va trebui sa se multumeasca sa joace la baraj.

Iata programul meciurilor:

18:00, Armenia - Bulgaria (B)

18:30, Lituania - Letonia (G)

19:00, Azerbaidjan - Irlanda de Nord (C)

19:00, Croatia - Belgia (A)

19:00, Moldova - San Marino (H)

20:00, Insulele Feroe - Kazakhstan (C)

20:30, Malta - Cehia (B)

21:00, Bosnia - Liechtenstein (G)

21:00, Ucraina - Polonia (H)

21:15, Danemarca - Italia (B)

21:30, Albania - Elvetia (E)

21:30, Andorra - Romania (D)

21:30, Estonia - Turcia (D)

21:30, Luxemburg - Rusia (F)

21:30, Olanda - Ungaria (D)

21:45, Germania - Irlanda (C)

21:45, Grecia - Slovacia (G)

21:45, Islanda - Cipru (E)

21:45, Slovenia - Norvegia (E)

21:45, Suedia - Austria (C)

21:45, Tara Galilor - Macedonia (A)

22:00, Anglia - Muntenegru (H)

22:45, Portugalia - Israel (F)

23:00, Spania - Belarus (I)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Meciuri decisive preliminarii CM 2014 , #meciuri