Amicalul Romania - Argentina poate fi anulat!

Vineri, 22 Iulie 2011, ora 08:53
4218 citiri
Amicalul Romania - Argentina poate fi anulat!

Partida amicala dintre echipele nationale de fotbal ale Romaniei si Argentinei, in cadrul careia s-ar fi inaugurat noul stadion National din Bucuresti, ar putea fi anulata!

Sud-americanii sunt "fierti" dupa esecul rusinos de la Copa America, competitie pe care o gazduiesc, iar jucatorii importanti nu vor sa mai auda de inca un meci la prima reprezentativa.

Desi in contractul semnat cu multe luni in urma pentru organizarea acestei intalniri se specifica foarte clar ca Federatia Argentiniana de Fotbal (AFA) va primi banii doar daca toate vedetele vin la Bucuresti, "pumele" ar putea trimite pe "National Arena" o echipa de rezerve sau ar putea chiar anula intalnirea.

"Am auzit si eu aceste zvonuri, insa nu este nimic oficial. Problema este ca, dupa eliminarea Argentinei de la Copa America, jucatorii de la nationala trebuie, si ei chiar vor, sa se intoarca la echipele de club pentru a se pregati de noul sezon", a declarat Andres Ventura, ofiter presa al AFA, la Televiziunea Romana.

Astfel, chiar daca partida Romania - Argentina este trecuta in calendarul FIFA pentru data de 10 august, sud-americanii nu au anuntat nimic despre acest meci pe propriul site oficial, unde 10 august figureaza ca data libera.

Semne de ingrijorare sunt si la FRF, Mircea Sandu luand legatura cu firma care a intermediat aceasta afacere pentru a afla daca Argentina va veni sau nu la Bucuresti.

"Avem clauza ca Messi sa fie prezent. Tevez, Mascherano, Higuain la fel. Nu sunt prezenti, vom vedea ce vom face", a spus Sandu.

Federatia Romana de Fotbal a pus deja in vanzare biletele pentru acest meci, aproximativ 30.000 din cele peste 50.000 de tichete fiind cumparate de fanii nationalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#amical romania argentina anulat, #Romania amical Argentina, #Romania Argentina National Arena , #nationala