Rezultatele intregistrate in meciurile intertari

Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 12:45
1609 citiri
Rezultatele intregistrate in meciurile intertari

Pe langa meciul amical dintre Italia si Haiti, alte partide intertari au avut loc marti seara.

Intr-un meci oficial din preliminariile C.M. 2014, in grupa B, Danemarca a fost calcata in picioare, pe teren propriu, scor 0-4, de Armenia. Yura Movsisyan, cu doua goluri, Aras Ozbiliz si Henrik Mkhitaryan au ingenungheat echipa antrenata de Morten Olsen.

In clasamentul grupei, Italia ocupa primul loc cu 14 puncte, urmata de Bulgaria 10 puncte si Cehia 9 puncte, in timp ce Armenia si Danemarca cu 6 puncte sunt pe locurile patru si cinci, cu sanse mici la calificare.

In alt joc din zona europeana, Suedia a invins, in grupa C, scor 2-0, reprezentativa Insulelor Feroe, ambele goluri au fost marcate de Ibrahimovici, iar Finlanda si Belarus au terminat la egalitate, scor 1-1, in grupa I.

Cu aceasta victorie, Suedia ramane in lupta pentru obtinerea unui loc la Mondialul din 2014, nationala scandinava aflandu-se la egalitate, 11 puncte, cu Austria si Irlanda, intr-o grupa unde lider autoritar este Germania cu 16 puncte.

In partidele de pregatire pentru Cupa Confederatiilor, nationala Italiei s-a facut de ras in fata modestei selectionate a statului Haiti, dupa ce a incheiat la egalitate scor, 2-2, in timp ce in amicalul serii, Spania a castigat jocul cu Irlanda, scor 2-0, disputat pe Yankee Stadium din New York. Golurile ibercilor au fost inscrise de Soldado, in minutul 69, si Mata, in minutul 88.

In zona sud-americana de calificare pentru Cupa Mondiala din 2014, Argentina, cu Messi in teren ultima jumatate de ora, a terminat la egalitate, scor 1-1, in deplasare cu Ecuador.

In celelalte meciuri din preliminariile sud-americane, Columbia a invins pe teren proriu, scor 2-0, Peru, cu Falcao pe lista marcatorilor, in timp ce Edison Cavani a adus victoria Uruguayului in deplasare, scor 1-0, cu Venezuela. Intr-un alt meci, Chile a invins acasa, scor 3-1, Bolivia.

Cu patru etape inainte de final, in clasament, pe primul loc se afla Argentina cu 26 de puncte, iar Columbia este pe doi cu 23 de puncte. Locurile urmatoare sunt ocupate in ordine de Ecuador si Chile 21 de puncte, Uruguay si Venezuela 16 puncte, Peru 14 puncte, Bolivia 10 puncte si Paraguay 8 puncte.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#rezultate meciuri intertari, #rezultate preliminarii CM 2014, #meciuri prelminare mondiale , #nationala