50% din fotbalul european de top este iberic - sferturile Champions League si Europa League, dominate de Spania si Portugalia

Luni, 21 Martie 2016, ora 14:49
2774 citiri
50% din fotbalul european de top este iberic - sferturile Champions League si Europa League, dominate de Spania si Portugalia
foto: superpont.com

Fotbalul spaniol reuseste sa impresioneze in Europa si nu intamplator Spania este vazuta ca una dintre marile favorite la Euro 2016. In UEFA Champions League, din cele 8 echipe ajunse in sferturi, 3 sunt nume de top din Primera Division: FC Barcelona, Real Madrid si Atletico Madrid. Interesant este ca o alta echipa calificata este Benfica Lisabona, deci jumatate dintre echipele ajunse in aceasta faza a competitiei reprezinta fotbalul iberic (Spania & Portugalia).

Cum mai este reprezentata Europa in Champions League? Germania are doua echipe (Bayern Munchen si Wolfsburg, exponente ale Bundesliga), iar Franta si Anglia au cate o echipa ramasa in competitia suprema a cluburilor europene - Paris Saint-Germain si respectiv Manchester City (si nu United, asa cum eram obisnuiti "pe vremuri"). Analizand aceasta distributie din "fotbalul mare", se poate spune ca marea invinsa este Italia, care priveste competitia fara nicio reprezentanta.

Situatia este asemanatoare si in Europa League, cu Sparta Praga, Villarreal, Bilbao, Shakhtar, Braga, Liverpool, Sevilla, Dortmund. Asa cum se intampla de obicei, in aceasta competitie de tip "liga a doua" reusesc sa ajunga si echipe din alte campionate nu atat de bine cotate in Europa, dar care au un nivel de fotbal foarte competitiv. Este vorba de Shakhtar Donetsk si Sparta Praga. Dincolo de acestea, avem din nou Spania (Villarreal, Bilbao, Sevilla), Anglia (Liverpool), Germania (Borussia Dortmund) si Portugalia (FC Braga). Exact ca in Champions League, ibericii au 4 echipe din 8.

Cote la pariuri online pentru meciurile Champions League.

In urma tragerii la sorti, pe data de 5 aprilie 2016 Barcelona va intalni Atletico Madrid, intr-un "duel" spaniol. Barcelona este marea favorita, cu o cota de 1,45 pentru victorie, conform agentiei de pariuri online Unibet, prezenta si in tara noastra cu licenta locala. Pentru scor egal cota este 4,10, iar o victorie a celor de la Atletico Madrid are cota 8,25 in acest moment.

Si Bayern Munchen pare sa aiba o misiune usoara cu Benfica, daca tinem cont de cotele de pariuri propuse de Unibet: 1,24 pentru echipa germana si 13,00 pentru cea portugheza. Un scor egal ar aduce pariorilor de 6 ori suma plasata. Paris SG are cota 1,75 in meciul cu Manchester City, britanicii fiind considerati a avea o sansa mai mica de castig (cota 5,00). Pentru scor egal - cota 3,50.

Interesant este ca Real Madrid are o cota neasteptat de buna - 1,90 - in partida cu Woflsburg. O victorie a echipei germane este prevazuta cu o cota de 4,20, iar un scor de egalitate 3,40.

De asemenea comunitatea Superpont.com oferta predictii si ponturi la pariurile sportive pentru toate aceste meciuri. Echipa formata din unii dintre cei mai buni pariori profesionisti din tara pune la dispozitia cititorilor toate variantele de pariere care au un potential bun pentru a face profit.

Analizand toate aceste cote de la casa de pariuri sportive online Unibet, se poate considera ca exista oportunitati serioase pentru pariori. Practic, orice rezultat este posibil in aceste meciuri, iar cotele sunt concepute astfel incat sa permita castiguri indiferent de optiunea de pariere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#sferturi Champions League, #Europa League 2016, #cote pariuri Champions League , #pariuri