Bundesliga: Werder Bremen poate produce surpriza la Leipzig

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 10:50
1525 citiri
Bundesliga: Werder Bremen poate produce surpriza la Leipzig
Foto: Bundesliga

Ponturi-Bune.ro va prezinta analiza celor mai interesante meciuri din etapa a 8-a din Bundesliga.

Germania, etapa a 8-a

Werder Bremen poate produce surpriza la Leipzig

In Bundesliga, liderul Bayern Munchen (17 puncte) este fugarit de doi "iepuri" de rang inferior: FC Koln si RB Leipzig (ambele cu cate 15 puncte). Toate cele trei formatii amintite sunt fara esec, in actualul sezon.

Bayern Munchen are, acasa, duel de Liga Campionilor cu Borussia Moenchengladbach. Ambele trupe vin dupa victorii, la mijlocul saptamanii, in Europa. Succesul bavarezilor este scontat si are cota 1,2. Unibet va propune insa un marcator cu lipici la gol pentru Bayern, in ultima perioada: Joshua Kimmich, cota 2.95.

Leipzig are un meci doar in aparenta usor cu Werder Bremen. Dupa 4 infrangeri la rand, Werder a scos capul din mediocritate si are o serie buna de jocuri fara esec: 2 victorii si o remiza. Seria miraculoasa i-a urcat pe "verzi" pana pe locul 13. Meciul este programat duminica, de la ora 16.30, LIVE pe Unibet TV.

Casa de pariuri online Unibet Romania propune cota 2,65 pentru o surpriza la Leipzig, sansa dubla, X2, adica remiza, fie succes Bremen.

Un alt duel european este cel care va inchide runda a 8-a, Schalke 04 - Mainz 05. Gazdele au castigat intr-o deplasare lunga si obositoare, la Krasnodar, joi, 1-0, iar oaspetii au avut meci acasa cu belgienii de la Anderlecht, scor 1-1.

Borussia Dormund se duce in barlogul ultimei clasate, Ingolstadt, care are doar un punct in cele 7 etape scurse. Partida este sambata, de la ora 16.30.

Rapidul si tehnicul Ousmane Dembele, de la Borussia, are cota 2,85 ca va marca, in viziunea Unibet. Merita incercat si americanul Christian Pulisici, cota 3.55 ca va puncta.

Bayer Leverkusen, locul 10, joaca pe teren propriu cu Hoffenheim (locul 6). Intre cele doua este o diferenta de 3 puncte si un gol. Astfel, un succes la limita al "aspirinelor" ar duce la situatia in care Bayer o va privi de deasupra pe Hoffenheim.

Pasionat de pariuri? Atunci consulta lista celor mai bune case de pariuri online si pariaza pe cotele cele mai mari!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#pariuri Bundesliga, #cote pariuri Bundesliga, #ponturi bune Bundesliga , #pariuri