Campionatele europene de fotbal revin în weekend: cele mai tari 3 meciuri

Advertorial
Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 17:14
3558 citiri
Campionatele europene de fotbal revin în weekend: cele mai tari 3 meciuri
pariuri fotbal FOTO: 888sport.ro

Între meciurile din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2021 și prima etapă din Grupele Principale ale competițiilor europene intercluburi, campionatele Europei ne propun o serie de meciuri extrem de interesante, atât pentru microbiști cât și pentru amatorii de pariuri pe fotbal, care pot beneficia de cote excelente în acest weekend.

RB Leipzig are șansa revanșei în fața lui Bayern Munchen

Sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 19:30, pe Red Bull Arena din Leipzig, se vor întâlni echipa locală RB Leipzig, vicecampioana, și Bayern Munchen, campioana ultimei ediții din Bundesliga. Formația din Estul Germaniei a arătat în multe momente că poate ține piept colosului din Munchen, dar mai mereu a capitulat spre finalul competiției.

Meciul programat în etapa a 4-a a sezonului 2021/2022 le găsește pe cele două echipe în situații diferite. Leipzig pare mai slabă ca niciodată, după ce formația bavareză le-a luat esticilor atât antrenorul, cât și căpitanul. Tehnicianul Julian Nagelsmann a anunțat trecerea la Bayern de la finalul sezonului trecut, iar austriacul Marcel Sabitzer a fost înregimentat în ultimele zile de mercato din vară.

Astfel, agențiile de pariuri online o văd favorită pe Bayern să câștige acest meci. În oferta de pariuri 888Sport pe Bundesliga, munchenezii primesc cota 2.18 pentru a triumfa pe terenul rivalilor. După primele 3 runde, Bayern este pe poziția a treia în campionat cu 7 puncte și 9 goluri marcate, în timp ce Leipzig este la mijlocul clasamentului, cu doar 3 puncte. Tot pe 888Sport, pariorii mai curajoși pot încerca o cotă 3.00 pentru selecția „nu vor înscrie ambele echipe” sau alege alte selecții din cele peste 250 disponibile.

AC Milan – Lazio, un meci care promite multe goluri

Investițiile care s-au făcut în ultimii ani în Serie A și-au arătat roadele. Reprezentativa de fotbal a Italiei este neînvinsă de 3 ani (37 de meciuri), iar în vară a câștigat titlul european. În competițiile intercluburi rezultatele se lasă așteptate, dar întrecerea internă s-a echilibrat în mod vizibil, dovadă fiind faptul că Inter a devenit campioană după o dominație de 9 ani a lui Juventus.

Cu Juventus în reconstrucție și un Inter mutilat de probleme financiare (au plecat antrenorul Antonio Conte și jucători exponențiali ca Romelu Lukaku sau Ashraf Hakimi), ediția din acest an lasă loc pentru echipele care au progresat în ultimele sezoane. Două dintre acestea sunt AC Milan și Lazio. Ele au fost în centrul atenției în sezoanele precedente, dar nu au reușit să mențină ritmul până la final.

Cele două echipe se vor întâlni duminică, 12 septembrie, de la ora 19:00, pe San Siro. Meciul va conta pentru etapa a 3-a din Serie A și le găsește pe cele două în fruntea clasamentului, neînvise. Stefano Pioli și Maurizzio Sarri (instalat în această vară) au găsit formule echilibrate pentru cele două echipe și au reușit să le imprime un stil axat pe ofensivă. După 2 runde, Milan a marcat 5 goluri și a primit doar unul, în timp ce Lazio a înscris de 9 ori și a primit două goluri.

Cu Giroud (Milan) și Immobile (Lazio) în mare formă, este foarte probabil să vedem cel puțin 3 goluri în acest meci și ca ambele să reușească să marcheze. Acest pariu cotat cu 1.78 este disponibil în secțiunea de Pariuri Combo (Match Combos) de pe 888Sport.

FCSB și Dinamo București vor încheia un weekend plin cu fotbal de calitate

Meciurile dintre FCSB și Dinamo București vor rămâne un reper al rivalității sportive din România. Toate întâlnirile dintre cele două formații au fost marcate de ambiții, șicane, farse, dar mai ales de înfruntări sportive pline de suspans. Următorul episod al acestei rivalități se va desfășura duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București.

În oferta 888Sport pentru Liga 1 este afișată cota 2.08 pentru „ambele formații marchează” în acest meci. La prima vedere, pare exagerată în condițiile în care Florinel Coman și Florin Tănase lipsesc de la FCSB, iar Dinamo București nu a marcat în ultimele 4 meciuri. Dacă ținem cont de rivalitatea tradițională și orgoliile care caracterizează acest meci, de înregimentările lui Keșeru și Budescu la FCSB și de jucătorii legitimați de Dinamo în pauza prilejuită de preliminariile pentru Cupa Mondială 2022 (Gabriel Torje, Cătălin Itu, Cosmin Matei, etc), pronosticul pare mai mult decât atractiv.

Cotele 888sport menționate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Doi ani de suspendare. O nouă decizie dură zguduie lumea dopingului
Doi ani de suspendare. O nouă decizie dură zguduie lumea dopingului
Atacantul internaţional brazilian al echipei Flamengo, Gabriel Barbosa, cunoscut sub numele de "Gabigol", a fost suspendat pentru doi ani pentru tentativă de fraudă la un control antidoping de...
Unde va sta Dani Alves după ce a ieșit din închisoare. Reguli stricte pentru fotbalistul condamnat pentru viol
Unde va sta Dani Alves după ce a ieșit din închisoare. Reguli stricte pentru fotbalistul condamnat pentru viol
Fostul fundaş brazilian Dani Alves a părăsit, luni după-amiază, închisoarea Brians 2 de lângă Barcelona, unde a petrecut ultimele 430 de nopţi, după ce a fost acuzat de viol. Cauţiunea...
#fotbal, #Campionatele Europene, #pariuri, #pariuri fotbal , #pariuri