Cum sa faci bani la pariuri?

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 15:42
2597 citiri
Cum sa faci bani la pariuri?

Casele de pariuri online sunt pentru jucatorii profesionisti o mare tentatie. Aici, pot investi bani cu scopul de a-si dubla sau tripla sumele, dar tot aici acestia pot pierde. Desi vorbim despre sanse, trebuie sa avem in vedere ca pariurile sunt jocuri de noroc, astfel ca exista si sansa de castig, dar si riscul de pierdere.

Si pentru a evita pierderile este bine sa iei in calcul cateva trucuri eficiente, astfel incat sa devii un jucator profesionist.

Alege case de pariuri recunoscute

Nu merge sa plasezi mizele la orice fel de casa de pariuri intrucat s-ar putea sa ai de suferit. Este bine sa incerci sa ajungi acolo unde cunosti cate ceva despre acea casa de pariuri, despre plata sumelor castigate, dar si despre strategiile pe care le implementeaza uneori in defavoarea jucatorilor.

Ar fi bine sa iei in calcul sa joci online, economisind mult timp si desfasurandu-ti activitatea mult mai usor.

Numarul caselor de pariuri online este foarte mare, astfel ca ar fi indicat sa te desprinzi de vechile case de jocuri de pacanele, pe care le cunosteai acum ceva vreme si sa incerci alte variante mult mai moderne. Va trebui doar sa iti faci un cont cu care sa te loghezi, iar mai apoi pas cu pas vei afla raspunsul tuturor intrebarilor tale.

Stabileste un management al banilor foarte bun

Nu plasa toti banii deodata. La pariuri poti rula multi bani deodata, ii poti castiga la fel de repede sau ii poti pierde la fel de usor. De aceea, este bine sa ai in calcul un money management, de care sa tii cont, indiferent de situatie. Stabileste ce sume joci, cate runde si mai ales ce faci in caz de pierdere dupa pierdere.

Nu juca niciodata la recuperare intrucat riscul de a pierde toti banii este foarte mare. De aceea, aloca intotdeauna un buget pentru jocurile tale pentru o anumita perioada si mai apoi imparte sumele de bani in transe pentru fiecare joc din perioada urmatoare.

Cunoaste jocul

Iata un alt truc pentru a face bani la pariurile online. Nu este bine sa plasezi miza pe un joc pe care nu il cunosti si de aceea trebuie sa te informezi bine inainte.

Cu cat vei avea mai multe detalii despre jocul respectiv, echipe, dar si jucatori vei putea sa identifici sansele tale reale la jocul respectiv. Ca atare, daca nu stii nimic despre tenis nu juca, ci incearca sa joci fotbal, daca acest joc se numara printre pasiunile tale.

Opreste-te la timp

Iata un sfat pertinent. Incantat de castiguri s-ar putea sa iti doresti sa continui sa joci, la fel cum se intampla si atunci cand pierzi dorind sa joci la recuperare, astfel incat pierderile sa fie compensate.

Cu toate acestea, este bine sa urmaresti atent tot ceea ce urmeaza si atunci cand jocul urmator nu iti aduce nicio sansa sa nu mai continui. Si daca atunci cand joci constant ai o zi in care suferi pierdere dupa pierdere ar fi indicat sa crezi ca ai parte de o zi fara noroc si astfel sa incerci in alta perioada, poate cu mai mult noroc.

Stabileste de la inceput cat joci, ce sume aloci si incearca sa urmaresti acest lucru. Nu juca niciodata mai mult decat ti-ai propus.

De asemenea, daca strategia ta este sa castigi o anumita suma de bani in ziua respectiva in 10 reprize, iar castigul dorit a aparut dupa cea de-a patra repriza, este bine sa te opresti. Strategia ta a dat roade, iar daca mai continui s-ar putea sa pierzi tot ceea ce ai castigat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#case pariuri, #pariuri online , #pariuri