Depune bani cash pentru a plasa pariuri online

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 14:40
1239 citiri
Depune bani cash pentru a plasa pariuri online

Nu putini sunt microbistii care, desi isi doresc sa plaseze pariuri la orice ora din zi si din noapte, nu o fac din cauza unor idei preconcepute conform carora banii nu sunt in siguranta daca ii vei tranzactiona prin metode de plata online, cum ar fi cardul de credit sau portofelele virtuale, lucru care evident ca nu este adevarat.

Cei care nu sunt insa convinsi de asta sau, pur si simplu, cei care nu agreeaza tranzactiile online, vor continua sa se abtina de la lumea fascinanta a pariurilor online. Acestora tinem sa le spunem ca pot paria online fara a folosi vreun card de credit sau un portofel virtual, metode online de plata care sunt, intrucatva, legate intre ele. Asta deoarece de ceva timp anumite case online pun la dispozitie alimentarea cu bani cash, direct din terminalele lor.

Prima casa online licentiata in Romania care a recurs la aceasta metoda a fost Fortuna, prin asa-numitul Cashpoint, care se gaseste la majoritatea agentiilor stradale. Sigur, acolo unde exista doua sau mai multe agentii Fortuna pe o raza de 1 kilometru sau ceva mai mare, este foarte probabil ca doar una dintre ele sa beneficieze de Cashpoint.

Depuneri foarte usor de facut

Pentru a efectua un depozit cu bani cash intr-o agentie stradala trebuie, in primul rand, sa ai un cont online la Fortuna. Nu iti trebuie vreo programare pentru a efectua un depozit, putand intra oricand doresti intr-un astfel de terminal. Tot ce iti trebuie este un act de identitate (in general, cartea de identitate), impreuna cu numele tau de utilizator Fortuna, pe care i le inmanezi operatoarei pentru a putea efectua depozitul. Suma minima de depus este de doar 10 RON.

Cat despre retrageri, poti efectua una prin terminalele offline doar daca ai depus in prealabil prin acea metoda. Se poate retrage de la orice agentie doresti, nu neaparat de la cea la care ai efectuat depozitul.

Retragerile vor fi posibile doar cu ajutorul codului de rezervare obtinut pe adresa de mail, ca urmare a unei rezervari prealabile pe site-ul Fortuna. In efectuarea rezervarii trebuie doar sa specifici locatia agentiei offline de la care vei ridica banii.

De asemenea, suma minima de retras este tot de 10 RON, suma disponibila, in general, la doar o zi dupa efectuarea retragerii. In orice caz, vei primi un mail cand suma de bani este disponibila pentru retragere.

Depunerile cu bani cash nu reprezinta singurul avantaj al casei online Fortuna

Daca vei accesa site-ul casei online Fortuna si vei studia oferta, vei putea descoperi mai multe puncte forte ale acesteia. Alternativ, pentru a scurta cautarea, poti accesa site-ul Intelbet, probabil cel mai obiectiv din Romania cand vine vorba de case de pariuri. Aici gasim pagina recenziei Fortuna, una care prezinta informatii cu privire la calitatea cotelor, la oferta pre-live sau cea live. De asemenea, in pagina recenziei intalnim 3 puncte tari si 3 puncte slabe, in functie de ele putand hotari daca merita sa ne inregistram la aceasta casa.

Pe pagina recenziei se afla, de asemenea, doua butoane ce iti permit sa impartasesti experienta ta cu alti utilizatori https://intelbet.ro/. Astfel, in cazul in care doresti sa punctezi avantaje si/sau dezavantaje ale casei online Fortuna, te invitam sa selectezi butonul "Adauga feedback". Daca, in schimb, intampini vreo problema legata de contul tau Fortuna, nu ezita sa folosesti butonul "Adauga o reclamatie", in formularea acesteia fiind indicat sa oferi cat mai multe informatii referitoare la problema avuta, pentru a putea fi ajutat.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Citeste si:
Sistemul de vot pentru alegerea președintelui USRPLUS a fost repornit: ”Suntem la capătul unui proces de fuziune complex şi lucrul pe baze de date poate aduce erori”
Sistemul de vot pentru alegerea președintelui USRPLUS a fost repornit: ”Suntem la capătul unui proces de fuziune complex şi lucrul pe baze de date poate aduce erori”
Procesului de vot pentru alegerea președintelui USRPLUS a fost reluat joi, 16 septembrie, începând cu ora 12.00, fiind remediate problemele organizatorice apărute în prima zi a alegerilor....
Nicuşor Dan: "Licitaţia pentru studiul ce va sta la baza Planului Integrat de Calitate a Aerului va fi lansată în această săptămână"
Nicuşor Dan: "Licitaţia pentru studiul ce va sta la baza Planului Integrat de Calitate a Aerului va fi lansată în această săptămână"
Bucureştiul are restanţe pe mediu, iar în această săptămână vom lansa o licitaţie pentru realizarea unui studiu care să fie baza elaborării Planului Integrat de Calitate a Aerului....
Sursa: Ziare.com